fbpx

Danske Magic Maze bader sig i hæder

Danske Magic Maze bader sig i hæder

Originalitet kan godt betale sig – endnu en Årets Spil-nominering til familiespillet med de mange sjove benspænd.

Danske Kasper Lapp brugte næsten fem år på sit debutspil, siden han første gang viste det for publikum på brætspilsfestivalen Festival. I dag har det rundet 1 million solgte eksemplarer på verdensplan, har vundet utallige Årets Spil-priser og er blevet en nyklassiker, der ofte bliver taget frem i de danske hjem.

Charmen ved Magic Maze er ligetil: Sammen skal spillerne forsøge at løse nogle missioner, hvor de alle har kontrol over 4 eventyrere samtidig. To benspænd sørger dog for at det giver lidt sved på panden – hver spiller har kun én kommando, de må udføre, og derudover må de slet ikke tale sammen! Tilsæt et timeglas og en finurlig mængde missioner, og resultatet er masser af latterudbrud, fagter og øjenkontakt – plus jubelbrøl når missionen er klaret lige inden tidsgrænsen.

Magic Maze er netop nomineret til Årets Spil i Norge 2019, og vi håber selvfølgelig at Kasper Lapp høster endnu mere succes, når vinderne bliver offentliggjort til august.

Vidste du at …

To udvidelsespakker er kommet til Magic Maze: Maximum Security, der byder på et væld af nye missioner og flere udfordringer for garvede Magic Maze-spillere – samt Hidden Roles, der pludselig forvandler samarbejdsspillet til et partyspil i stil med Werewolf, Resistance og Secret Hitler – for nu kan man ikke vide sig helt sikker på, om ens medspillere spiller med eller mod en!

da_DKDanish