fbpx

Adventure – kan I løse mysteriet sammen?

Adventure – kan I løse mysteriet sammen?

Fra skaberne bag EXIT-serien kommer nu den næste dille: Et interaktivt eventyr for 1 til 5 spillere.

Det betyder mere samarbejde og gådeløsning, men også muligheden for at opdage nye sider af fortællingen, da alle valg har konsekvenser!

Spil har historisk set været noget, vi dystede i – uanset om vi slog hinanden hjem i Ludo, med et smil satte en modstander skakmat eller afkrævede en tårnhøj husleje af sidemanden i Matador.

De senere år er en ny genre – samarbejdsspil – bidt sig fast. Med spil som Pandemic, EXIT og senest The Mind kan kærestepar, vennegrupper og familier nu sætte sig ned omkring bordet og nyde glæden ved at vinde i samlet flok (eller gruen ved at tabe).

Adventure er det nyeste skud på stammen og kommer fra skaberne bag EXIT-serien – de små, vanedannende Escape Room-spil, der bl.a. vandt Årets Spil i Sverige 2018.

To spil er planlagt at udkomme til efteråret 2019: Adventure Games: The Dungeon og Adventure Games: Monochrome – og i begge spil bliver spillerne kastet ud i et mysterium, de sammen skal løse ved at tale med personer og finde spor. Alle valg har dog konsekvenser, så der skal vælges med omhu! Dilemmaerne og gåderne hober sig hurtigt op og brætspillene er et herligt mix af en god krimiserie og klassiske adventurespil.

Adventure-spillene kan spilles mere end én gang, og vi glæder os til at spille dem alle!

Vidste du at …

Adventure kan spilles af 1 til 6 spillere og da der er forskellige veje gennem hvert eventyr, kan det spilles flere gange.

da_DKDanish