fbpx

Deadly Dinner – mordet ved middagsbordet!

Deadly Dinner – mordet ved middagsbordet!

Der er sket et mord – og det er én af jer, der gjorde det! I ægte Agatha Christie-stil forsøger I i Deadly Dinner at afsløre, hvem af jer er morderen!

Deadly Dinner-serien er en ‘murder-mystery’-oplevelse, der inviterer til indlevelse, beskyldninger og gode (samt gyselige) grin til ethvert middagsselskab!

Hvad går det ud på?

Deadly Dinner er ikke helt ligesom de andre spil på reolen, for som skaberne bag spillet selv opfordrer, er Deadly Dinner snarere en oplevelse end et spil; en oplevelse, man kan gøre så stemningsfyldt, som man vil ved at pynte op og invitere vennerne på en vaskeægte, ja, ‘deadly’ middag!

Før I starter, bliver I tildelt hver jeres rolle – enten netop før I starter, eller online lang tid før spilstart. Hver rolle – karakterer som plukket ud af en krimifilm – er mistænkte i sagen, og ved noget om, hvad der skete den dag, mordet fandt sted, men vil de andre karakterer lære denne information at kende, må de spørge ind til hinanden. Én af jeres karakterer er i al hemmelighed morderen, men alle andre karakterer har selv mindre morderiske hemmeligheder, de helst så forblev hemmeligheder.

Deadly Dinner foregår over 3 runder, og mellem hver runde får hver spiller atter flere hemmeligheder at vide, som de i stilhed læser, og som de kan bruge til at nærme sig opklaringen af mordet – eller forhindre den.

I skrivende stund findes der 3 forskellige spil i Deadly Dinner-serien:

Deadly Dinner 1 – Red Carpet in Ruins

Hollywood, 1959. En verdenskendt filmstjerne er fundet død. Mordvåbnet? Hans egen Oscar-statuette, nu mere blodrød end gylden. 6-8 mistænkte i Hollywood forsøger at afsløre morderen iblandt jer. Én ting er sikker; det er blod, der har givet den røde løber sin farve!

Deadly Dinner 2 – The Last Rose

En af finalisterne i det fiktive, ‘Bachelor’-agtige realityprogram, ‘The One’, er fundet død! Der findes adskillige mistænkte, men hvem af jer kunne have udført den grusomme gerning? Instagram-modellen? Programmets tilknyttede psykolog? Eller måske den magtfulde skaber af programmet?

Deadly Dinner 3 – Killing Woodstock

San Francisco, 1970. Et hippiekollektiv agter at genskabe Woodstock fra året før, men kollektivets spirituelle leder er blevet myrdet! Én fra kollektivet må have gjort det… til trods for den hyppigt prædiket ‘peace, love and happiness’. Find ud af, hvem der ‘dræbte Woodstock’ i Deadly Dinner 3!

da_DKDanish