fbpx

Disc Cover – din playliste som festspil!

Disc Cover – din playliste som festspil!

Musik er meget mere end bare lyd. Musik skaber stemning. Musik fortæller historier. Musik kan kickstarte følelserne, vække minder og fylde hovedet med billeder.

…Smukt, ikke? Men spørgsmålet er bare, om I er enige i, hvilke billeder musikken fylder jeres hoveder med. Det har I bare at blive enige om, når I samarbejder om at ‘vibe’ med hinanden i Disc Cover!

Hvad går det ud på?

Disc Cover er et festspil med danske regler for 3-8 personer fra 7+ år, og det tager ikke mere end 20 minutter at spille!

Det bliver ikke meget mere simpelt end Disc Cover. Her skruer I op for højtalerne og udforsker hinandens indre, musikalske universer på unik vis! Vi garanterer, at snakken om både stort og småt kommer til at gå livligt, når Disc Cover rammer festen.

I Disc Cover mødes musik og spil! I skiftes til at afspille en sang fra jeres yndlingsstreamingtjeneste (eller hvad I ellers foretrækker). Ude på bordet ligger 4 smukke, abstrakte billeder, der følger spillets musikalske tematik ved at ligne pladecovers, og som hver er tildelt et tal fra 1-4. Uden at snakke sammen skal I nu forsøge at enes om, hvilket billede bedst passer til sangen, og det gør I ved hver især at dreje jeres ‘gætteskive’ hen på det tal, der svarer til det billede, man synes matcher bedst med sangen!

Når alle er klar, afslører I jeres gæt, og får point alt efter, hvor mange spillere gættede på det samme pladecover. Og det er nu, at snakken går, uanset om man var enige eller ej, for noget af det sjoveste ved spillet er at høre de alsidige ræsonnementer, hver spiller har for deres valg, og på denne måde lærer man hinanden bedre at kende på en helt unik måde.

Når man har fået point, lægger man 4 nye pladecovers ud på bordet. En anden spiller sætter så en ny sang på, og sådan fortsætter det i 9 runder. Til sidst tjekker I pointtavlen, så I kan se, hvor godt (…eller dårligt) I klarede jer. Er I i harmoni eller er I decideret kakofoniske?

Er det et spil for dig?

Alle kan være med i Disc Cover, for der findes ingen forkerte svar! Selv hvis du er den eneste afstikker på et pladecover, betyder det ikke, at du tog fejl – tværtimod vil det blot være endnu mere interessant at høre, hvad du så for dit indre øje, da musikken spillede. Dét, at spillet er et samarbejdsspil, gør desuden, at ingen sidder tilbage med sure miner, for I både taber og vinder som samlet hold! Er man derimod mere til spil, hvor man ene og alene kan stå som sejrherre, er der også regler for konkurrencespil!

Så skru op for musikken, lær hinanden bedre at kende, og få et godt grin i Disc Cover!

da_DKDanish