fbpx

iMagic – hæsblæsende ‘prik-til-prik’-race for hele familien!

iMagic – hæsblæsende ‘prik-til-prik’-race for hele familien!

De har været en del af manges barndom, de klassiske ‘prik-til-prik’-tegninger, hvor man ikke helt ved, hvad man tegner, før man næsten er færdig!
iMagic har taget denne nostalgiske spænding og gjort det til et hæsblæsende familiespil!

Spillerne er ‘fantasi-troldmænd’, der skal ‘tyde’ forskellige ‘besværgelser’, ved at tegne streger mellem forskellige, mystiske ‘ingredienser’!
Hvem kan hurtigst regne ud, hvad I tegner??

“Børnene ville bare spille det igen og igen og igen. Det er et perfekt match for familier. ” – Tom Vasel.

Fantasiens trolddomsbog indeholder mystiske, magiske besværgelser. Hvis det lykkes dig at tyde dem, kan du fremmane fantastiske former i himlen, på vandet eller på træernes blade. Der er sågar de fantasimagikere, der mener, at besværgelserne kan gøre selv drømme smukkere. Men først skal du tyde dem – du er jo stadig blot lærling! Kan du mon gennemskue, hvad der former sig for øjnene af dig?

iMagic er et unikt børne/familiespil for 2-4 spillere, fra 8+ år og med regler på dansk, der virkeligt sætter gang i børnenes fantasi og forestillingsevne – eller gang i de voksnes kompetitive gener! Det er nemlig ganske underholdende for folk i alle aldre – og børnene kæmper på lige fod med de voksne.

Det er faktisk ret simpelt:

I iMagic spiller alle på samme tid, så alle er hele tiden i gang! Det gælder om at tegne streger mellem de ‘ingredienser’ (spillets ‘prikker’), I bliver vist. Når du har tegnet alle stregerne (eller så snart, du tror, at du har ret) skal du skrive, hvad du tror I har tegnet, på din spilleplade. Hvis du var den første til at gætte, skal du desuden vende timeglasset – nu får de andre travlt!

Når alle har svaret, eller tiden er løbet ud, skal alle afsløre deres svar (hvis man altså har svaret). Rigtige svar giver 1 stjerne. Var man den hurtigste, og havde ret, får man 2 – men mister 1 stjerne, hvis svaret var forkert. Desuden får den hurtigste en ulempe i næste runde – han eller hun skal nemlig vende spillepladen om på den farveløse side!

Når man har spillet 8 runder igennem, vinder spilleren med flest stjerner og får derfor den sidste ledige plads på den eftertragtede skole for fantasimagikere – Imaginarium.

iMagic er faktisk lidt magisk. Vi kan ikke komme i tanke om andre spil, der minder om det. Der er noget virkeligt fedt over det, med febrilsk at prøve at finde og forbinde ‘prikkerne’, samtidigt med, at man prøver at gætte, hvad hulen, det er overhovedet er, man sidder og tegner! Vi kan varmt anbefale iMagic til barnlige såvel voksne selskaber.

da_DKDanish