fbpx
 

Om os

Spilbræt.dk er nordisk distributør af brætspil.

Det er stedet, hvor kærligheden til brætspil og den rene spilleglæde blomstrer. I en fortravlet hverdag er fritid dyrebart, så derfor skal de brætspil, vi omgiver os med, også være af den bedste kvalitet.

Hvorfor elsker vi brætspil? Er det lysten til at lege? Prøve grænser af i trygge omgivelser? Eller er det behovet for nærvær og hygge med vores nærmeste? Hos Spilbræt.dk er vi overbevist om, at det er alt dette og mere til. Brætspil samler og brætspil skaber øjenkontakt. Trangen til noget fysisk og ægte i en digital og fjern verden. Et godt brætspil er ikke kun et produkt, der samler støv. Det er et familieklenodie, der bringer smil frem. Et fast inventar på bordet, når der er gæster – lige ved siden af kaffen, rødvinen og slikskålen. Eller det naturlige valg, når der skal fortælles røverhistorier i byen. Alle har hver deres smag, både når det gælder musik, film – og det samme gælder brætspil.

Spilbræt.dk forsøger at vælge og sætte fokus på de bedste brætspil, men vi gør det ikke alene. Vi lytter til pressen. Vi lytter til Årets Spil-konkurrencer over hele verden. Og så spiller vi selvfølgelig. Gerne hver dag, men helst sikkert hver uge. Det giver os mental velvære og et glimt i øjet.

Kim2_500

Kim

Direktør

Kim er firmaets vandhund. Han har arbejdet professionelt med spil i alle former siden han var 19, og han fortæller gerne en historie ”fra gamle dage”, hvis han får chancen. Når det gælder spil, er hele Spilbræt enige om, at de elsker at se ham tabe – derfor holder Kim sig langt væk fra spil som Risk. I stedet nyder han at spille et hav af spil-prototyper i jagten på den næste dille.

gry_350

Gry

Driftsdirektør

Med erfaring fra madbranchen kan Gry umiddelbart virke malplaceret i en verden af brætspil. Men det kunne ikke være mere forkert, for som Gry selv siger, så har mad og brætspil noget helt særligt tilfælles – hyggen og samværet! For både mad og spil styrker fællesskabet, stimulerer nysgerrigheden, vækker følelser og skaber minder.
Gry har stadig til gode at finde sit yndlingsspil, men bare rolig; hun er i fuld gang!

Dejan_500

Dejan

Salgsleder, Sverige

Dejan er storfan af spil af enhver slags, hvad end det er computer,- kort-, eller brætspil! Før han blev indoktrineret i den professionelle brætspilsverden, arbejdede han i en bank – så det kommer næppe som en overraskelse at hans yndlingsspil er de, hvor man heftigt belønnes for at have styr på matematikken og økonomi! Og så skal det lige siges, at han officielt er den bedste på kontoret til at køre gokart! Hans yndlingsspil tæller bl.a. Block Ness og Cards Against Humanity.

per_350

Per

Salg, Sverige
Linda_500

Linda

Salg, Sverige

Linda er ganske spæd i brætspillenes verden, men det kan man ikke klandre hende for – for er der noget, der driver Linda, er det en tørsten efter at lære så meget som muligt, og gerne så hurtigt som muligt! Hun kommer fra Sverige - det kan man heller ikke klandre hende for - men er der én ting, som vores noget danske kontor klandrer hende for, er det, at hun ikke bryder sig om tarteletter! Hendes yndlingsspil tæller bl.a. Catapults og IQ-spillene fra SmartGames!

Michael_500

Michael

Salg, Danmark & Europa

Michael er lidt af et unikum i branchen, for det er nemlig ikke kun spil, han nørder; træningen fylder mindst ligeså meget (prioriteter, Michael, prioriteter). Når ikke han sidder med næsen begravet i en tonstung regelbog, går tiden nemlig med at træne op til endnu en Iron Man (ja, 'endnu en')! Men når han hverken spiller eller træner, har han travlt med sin familie og hele 4 (!) katte i det Sønderjyske. Yndlingsspillene tæller bl.a. Lost Ruins of Arnak og Alhambra.

meeple-placeholder2

Rico

Salg, Danmark
Martin_500

Martin

Indkøb & Brætspilsorakel

Med over 20 års erfaring og virke i det danske brætspilsmiljø (og salget deraf) er Martin muligvis kontorets største brætspilsnørd – en ærefuld titel, vores felt og folk taget i betragtning! Når andre giver op på femte side i reglerne til den seneste mastodont af et brætspil, flyver Martin igennem de indviklede sider som var det en Jussi Adler-Olsen-roman; for hvis der er noget, han elsker, er det nemlig at lære nye brætspil! Han har tusindevis af spil under bæltet, men favoritterne tæller bl.a. de familievenlige nyklassikere Kvaksalver og My City!

Nicolai

Nicolai

Logistisk Koordinator

Som de fleste andre på kontoret er Nicolai dejligt nørdet på alle de bedste måder. Der går sjældent en dag, hvor man ikke får en 'fun fact' om alt fra historie til Warhammer 40k med på vejen, men nørd- og nørkleriet gælder også hans uddannelse og levevej: logistik og procesoptimering. Og så er det jo heldigt, at hans yndlingsspil tæller de, hvor vejen til sejr kræver planlægning og kompleks problemløsning – som Quest for El Dorado og Terraforming Mars!

JulieL1

Julie

Projektleder

Med en travl fortid i TV-branchen er Julie vant til at have mange bolde i luften, og vant til at få tingene til at ske – kvaliteter, hun gør stor brug af som projektleder. Og spørger du hende, hvad hemmeligheden til et fuldstændigt forkromet overblik er, svarer hun stålsikkert: ``POST-IT-NOTES``! Når ikke hun arbejder, cruiser hun rundt på motorcyklen og klapper lige så mange hunde ad gangen, som hun har arme (og lidt til)! Yndlingsspillene tæller Clever og Survivors of Hellapagos.

Chris1_500

Christopher

Grafisk Designer

Christopher er firmaets passionerede brætspilsfætter. Med høj oktan spreder han brætspilsglæde til alle, han kommer i nærheden af - og han kender MANGE spil efter en årelang erfaring som ansat i en brætspilsbutik. Udover at være ekstremt glad for hunde, hvilket foruroliger os lidt her på en ellers katteglad arbejdsplads, er Christopher benådet med et visuelt talent, der fremover vil hjælpe Spilbræt med spiludvikling. Og så er han ganske enkelt umulig at slå i Eclipse.

Dina_500

Dina

Grafisk Designer

Til trods for, at der er mange om buddet, katte ske, at Dina er kontorets største katteelsker – for som hun selv siger, hilses der på hver en kat, hun møder! Så hun er Katteelsker med stort 'K' – men 'K'et' er mindst lige så stort i den 'Kunstner', hun også udstråler uden lige. Fra grafisk design til vandmaling; hun kan (med stort 'K') det hele. Yndlingsspillene tæller festspil som Fake Artist og Taco Cat Goat Cheese Pizza.

andreas_350

Andreas

Salg- og marketingansvarlig, Norge
sara_350

Sara

Kundeservice
Anne_500

Anne

Studiemedarbejder - Logistik
sofie_350

Sofie

Studiemedarbejder - Indkøb
meeple-placeholder2

Christian

Bogholder
da_DKDanish