fbpx
 

Om os

Spilbræt.dk er nordisk distributør af brætspil.

Det er stedet, hvor kærligheden til brætspil og den rene spilleglæde blomstrer. I en fortravlet hverdag er fritid dyrebart, så derfor skal de brætspil, vi omgiver os med, også være af den bedste kvalitet.

Hvorfor elsker vi brætspil? Er det lysten til at lege? Prøve grænser af i trygge omgivelser? Eller er det behovet for nærvær og hygge med vores nærmeste? Hos Spilbræt.dk er vi overbevist om, at det er alt dette og mere til. Brætspil samler og brætspil skaber øjenkontakt. Trangen til noget fysisk og ægte i en digital og fjern verden. Et godt brætspil er ikke kun et produkt, der samler støv. Det er et familieklenodie, der bringer smil frem. Et fast inventar på bordet, når der er gæster – lige ved siden af kaffen, rødvinen og slikskålen. Eller det naturlige valg, når der skal fortælles røverhistorier i byen. Alle har hver deres smag, både når det gælder musik, film – og det samme gælder brætspil.

Spilbræt.dk forsøger at vælge og sætte fokus på de bedste brætspil, men vi gør det ikke alene. Vi lytter til pressen. Vi lytter til Årets Spil-konkurrencer over hele verden. Og så spiller vi selvfølgelig. Gerne hver dag, men helst sikkert hver uge. Det giver os mental velvære og et glimt i øjet.

Kim_500

Kim

Direktør

Kim er firmaets vandhund. Han har arbejdet professionelt med spil i alle former siden han var 19, og han fortæller gerne en historie ”fra gamle dage”, hvis han får chancen. Når det gælder spil, er hele Spilbræt enige om, at de elsker at se ham tabe – derfor holder Kim sig langt væk fra spil som Risk. I stedet nyder han at spille et hav af spil-prototyper i jagten på den næste dille.

Andreas_500

Andreas

Salg, Danmark

Andreas er Spilbræts kamæleon og katteelsker. Og når vi siger katteelsker, mener vi det; han samler nemlig på kattespil, og har da også dekoreret et hjørne på kontoret, der er propfyldt med netop de spil. Med sit gode humør og dybe barytonstemme spreder han god stemning på kontoret, når han da ikke er ude og køre Danmark rundt for at hilse på vores kunder. Når det gælder spil, har Andreas en kærlighed for små finurlige spil som TEAM 3 og Taco Cat Goat Cheese Pizza.

Uden navn

Christopher

Grafiker

Christopher er firmaets passionerede brætspilsfætter. Med høj oktan spreder han brætspilsglæde til alle, han kommer i nærheden af - og han kender MANGE spil efter en årelang erfaring som ansat i en brætspilsbutik. Udover at være ekstremt glad for hunde, hvilket foruroliger os lidt her på en ellers katteglad arbejdsplads, er Christopher benådet med et visuelt talent, der fremover vil hjælpe Spilbræt med spiludvikling. Og så er han ganske enkelt umulig at slå i Eclipse.

Jannie

Jannie

Kundeservice & Logistik

Jannie er trods hendes unge alder en erfaren dame, da hun i adskillige år arbejdede på vores lager som projektleder. Nu har hun sluttet sig til Spilbræt-familien, og vi er langsomt i gang med at indoktrinere hende til at elske brætspil. Når Jannie ikke er på arbejde, drømmer hun om rejser mod varmere himmelstrøg og blive bedre til små, hurtige kortspil som ``Oh Shit!`` og ``Port Royal``.

Elsa_500

Elsa

Salg, Sverige

Elsa elsker alle dyr og er hele Spilbræts power-mor, der på klingende svensk stolt fortæller om, hvor glad hendes sønner er for de brætspil, hun tager med hjem fra arbejde for at prøve. Hun er, om muligt, også kontorets mest systematiske person - en kvalitet, der er smart at have både på arbejde og i spil! Når hun rigtig skal hygge sig, elsker Elsa især partyspil som The Mind og Codenames.

martin1

Martin

Salg & Brætspilsorakel

Med over 20 års erfaring og virke i det danske brætspilsmiljø (og salget deraf) er Martin muligvis kontorets største brætspilsnørd – en ærefuld titel, vores felt og folk taget i betragtning! Når andre giver op på femte side i reglerne til den seneste mastodont af et brætspil, flyver Martin igennem de indviklede sider som var det en Jussi Adler-Olsen-roman; for hvis der er noget, han elsker, er det nemlig at lære nye brætspil! Han har tusindevis af spil under bæltet, men favoritterne tæller bl.a. de familievenlige nyklassikere Kvaksalver og My City!

Malte-site-2

Malte

Digital Kommunikation og Oversættelse

Malte er den mest groovy mand i firmaet, der med hans vuggende gangart og tendens til luftbas altid giver os andre lyst til at skrue op for musikken. Når Malte ikke sidder og laver ordlege på de sociale medier, spiller trommer på bordet, eller kommer med obskure referencer til alt fra Futurama til Foo Fighters og Freud, spiller han rigtig meget Terraforming Mars og Quest for El Dorado. Som i: Rigtig meget.

Marit1

Marit

Salg, Norge

Marit er holdets nordmand. Med sin fortrinlige sans for kommunikation og salg, belejrer hun, kvadratmeter for kvadratmeter, Norge på vegne af Spilbræt.dk. På kontoret er vi desuden overbeviste om, at Marit er verdensmester i fløjt; det er sjældent, at der ikke kommer Disney-fugle-agtige fløjetoner fra hendes plads. I pauserne kan Marit godt lide at prøve på en dag at vinde spil som LAMA og 6 Nimmt.

Helle

Helle

Bogholder

Helle er Spilbræts kaffeglade talknuser, der gerne bruger frokostpauserne på at fortælle om alle hendes uvorne børnebørn. Når tiden ikke bliver brugt i sommerhuset i Sverige, holder Helle styr på, at alle Spilbræts regninger bliver betalt til tiden. Helle kan godt lide et godt børnespil, hun kan nyde med familien såvel som små finurlige spil som Qwixx og Qwinto.

Lisa500

Lisa

Salg, Sverige
da_DKDanish