fbpx

Combo Fighter – dit livs kamp på 10 minutter!

Combo Fighter – dit livs kamp på 10 minutter!

Hvis du nogensinde har befundet dig i en arkade, eller blot har ejet en hvilken som helst Playstation gennem årene, ved du, hvad Tekken eller Street Fighter er; kampspil, hvor I laver de bedste combo’er for at nedlægge modstanderen!

Alt i Combo Fighter drager inspiration fra netop denne populære genre, men gentænkt som et hurtigt kortspil for 2-4 spillere! Karaktererne er mindeværdige, stemningen er i hus, og du glemmer, at du sidder med kort, og ikke en controller, på hånden!

2-4 spillere, 12+ år, 5-15 minutter!

Endeligt har du muligheden for at give dine venner bøllebank – helt lovligt endda! I Combo Fighter vælger I hver jeres arkadespilsinspirerede karakter, der kommer med hver deres unikke bunke kort. Disse kort bruger I til at uddele de førnævnte bøllebank, som dog kan blokeres af de kort, modstanderen spiller som forsvar. Men her er humlen; kortene agerer på samme tid jeres kampevner OG jeres livspoint! For hver gang I bliver ramt, mister I kort fra hånden/jeres bunke – og løber du tør for kort, er du ‘KNOCKED OUT’ og taber spillet! Resultatet er en oplevelse, der kombinerer elementer af taktik, bluff og hurtig beslutningstagning. Med en hurtig spilletid og enkel, men dyb spilmekanik, passer Combo Fighter til erfarne brætspillere såvel nybegyndere!

Arkadernes kampspil er kendte for deres alsidige karaktergalleri; og det gør sig selvfølgeligt også gældende i Combo Fighter! Der følger nemlig 4 unikke karakterer med i grundspillet; og vil du invitere flere karakterer på kamp, kan man frit kombinere Combo Fighter-grundspillet med de andre sæt i serien, der også kan spilles for sig selv! Karakterne har hver deres styrker og svagheder og føles vidt forskellige!

Så på med knojernet, og invitér vennerne på hektisk kombokamp i bokseringen med Combo Fighter!

da_DKDanish