fbpx

Nyhed: Terraforming Mars Turmoil

Nyhed: Terraforming Mars Turmoil

Kampen om Den Røde Planet fortsætter: Den største udvidelsespakke til et af verdens mest populære spil byder på politiske intriger og langt mere interaktion blandt spillerne. Den største udvidelsespakke til et af verdens mest populære spil byder på politiske intriger og langt mere interaktion blandt spillerne.

Mens Elon Musk, NASA og drømmere generelt kigger op mod stjernehimlen og forestiller sig en snarlig bemandet mission til Mars, drømte fem svenske brødre tilbage i 2016 om noget endnu større: Menneskedens kolonisering og overlevelse på vores naboplanet.

Ingen kunne forudse den enorme succes Fryxelius-brødrene og firmaet FryxGames ville få: I dag har Terraforming Mars rundet 10 millioner solgte eksemplarer og høstet et hav af Årets Spil-priser, herunder den danske Guldbrikken for Årets Spil 2018.

Turmoil er den femte udvidelsespakke til Terraforming Mars og sætter fokus på al den politik og de magtkampe, der nødvendigvis vil opstå, når Jordens befolkning og nationer skal blive enige om, hvem og hvordan der skal regeres over en helt ny planet.

Isaac Fryxelius, designeren bag Terraforming Mars, udtaler:

Det er til dato den mest tematiske af alle vores udvidelser, for den tilføjer nogle virkeligt spændende spilmekanikker og meget mere interaktivitet i spillet. Rigtigt mange af spillerne synes godt om Prelude-udvidelsen, som forkorter spillet og gør det lidt lettere. Turmoil er noget helt andet til dem, der virkelig gerne vil have noget at tygge på. Det sjove ved den er, at menneskeheden ikke rigtigt var en del af spillet før; det bliver den nu.”

Terraforming Mars: Turmoil udkommer den 1. November 2019

Vidste du at …

  • Der er udkommet 4 udvidelsespakker til Terraforming Mars: Prelude, Hellas & Elysium, Venus Next samt Colonies.
  • Terraforming Mars er udkommet på mere end 15 sprog og udkom i 2019 i en dansk, svensk og finsk udgave.
da_DKDanish