fbpx

I hyggehumør? Spil disse Frost II-spil efter filmen!

I hyggehumør? Spil disse Frost II-spil efter filmen!

Efterfølgeren til den moderne børnefilmsklassiker, Frost (Frozen), er udkommet, og bliver uden tvivl et lige så stort hit som dens forgænger. Vi fejrer Frozen II med to nye hyggelige børne- og familiespil: Top Trumps – Frozen II, og Match – Frozen II!

Den første film i Frozen-serien, der udkom i 2013, har indtjent over 1 milliard amerikanske dollars – en helt utrolig, fantastisk succes, der sjældent er set før. Sangen ‘Let It Go’ (på dansk, ‘Lad Det Ske’) kan stadig høres rundt omkring i de fleste hjem, landet (og verden) over!

Det viste sig dog, at der skulle gå over 6 år, før vi måtte finde ud af, hvad der, siden eventyret i den første del, er hændt filmenes hovedroller, søstrene Elsa og Anna. Spændingen hermed, vil uden tvivl medføre, at Frozen II bliver en lige så stor landeplage som dens forgænger.

For de, der slet ikke kan få nok af Disneys filmiske vinterverden, kan nu også tilgå Frozen, og dets finurlige univers, igennem de populære, børnevenlige spil, Match og Top Trumps – begge i et spritnyt Frozen II-format.

I Match – Frozen II gælder det om at få 5 ens Frozen II-karakterer på stribe, før modstanderne.
I Top Trumps – Frozen II gælder det om at bruge de forskellige karakterers seje, magiske evner, til at triumfere over modstanderne.

Så hvis I efter filmen slet ikke kunne få nok af Frozen-filmenes forrygende vinterverden, kan disse spil i høj grad hjælpe!

da_DKDanish