fbpx

Bliv tyngdekraftens mester i Gravity Superstar!

Bliv tyngdekraftens mester i Gravity Superstar!

Har du altid drømt om at svæve vægtløs rundt som astronauterne på Den Internationale Rumstation? Hoppe og springe på Månen som en anden Neil Armstrong-inspireret hoppebold? Så er det skønne familiespil Gravity Superstar lige noget for dig!

Her gælder det nemlig for spillerne om at indsamle så meget stjernestøv som muligt. Og den spiller, der er bedst til at udnytte tyngdekraftens potentiale, kan kalde sig stjernejægeren over dem alle!

Gravity Superstar er et skønt lille familiespil til de rumglade – og nu kan det fås på dansk! I Gravity Superstar spiller du som en stjernejæger, der er taget ud til den yderste afkrog af galaksen for at samle stjernestøv på en lille planet, hvor tyngdekraften er vendt helt på hovedet. Den spiller, som har mest stjernestøv, når spillet ender, er den ultimative stjernejæger – men vejen til sejren er alt andet end ligetil, for spillernes brikker svæver rundt på pladen i alle retninger; og INGEN aner, hvad der er op, og hvad der er ned!

Gravity Superstar er familiespil til 7 år +, og gameplayet er derfor også skruet sammen, så alle i familien kan være med. Spillets mål er helt enkelt – indsaml så mange af de små brikker af stjernestøv, som du overhovedet kan. Det kan dog godt kræve lidt mental hjernegymnastik!

Spillet er nemlig bygget op omkring tyngdekraftens principper, så et hop eller et spring på spillepladen vil altid resultere i et fald ned til platformen nedenunder. Det lyder måske irriterende, men det er faktisk en fordel, for du kan samle alt det stjernestøv op, som du svæver gennem på vej ned!

Samtidig må du også slå alle de spillere hjem, som du svæver igennem – og der er jo ikke noget bedre end at slå Storesøster eller Lillebror hjem igen og igen, hvis man er i et lidt drilsk humør!

Gravity Superstar Box

Der er dog lige et twist ved tyngdekraften, som gør Gravity Superstar endnu sjovere (og mere kaotisk!); din brik falder nemlig i forskellige retninger, alt efter hvordan den vender! Så spillerne bevæger sig ikke kun oppefra og ned, men også fra højre til venstre og nedefra og op!

Kort sagt: Gravity Superstar er et virkelig fint og let familiespil, som alle kan være med til. Tyngdekraftsmekanismen er gennemtænkt, og spillet ender hurtigt som ét stort (og yderst underholdende) kaos – og så er det både super hurtigt at spille og pakke ud.

Spillernes karakterer
Spillepladen
da_DKDanish