fbpx

Quacks of Quedlinburg kåret til årets voksenspil ’19

Quacks of Quedlinburg kåret til årets voksenspil ’19

En pose, en håndfuld edderkopper, rotteskeletter og andet godt fra havet og vupti: Årets helt store brætspilshit er en realitet. Årets Voksenspil 2019 går til Quacks of Quedlinburg, der vandt over et stærkt felt bestående af Clever, Planet og Amul.

Spillet har måske ikke verdens mest mundrette titel, men spillet er ganske ligetil – her skal brygges eliksirer på det lokale marked og hældes ingredienser ned i gryden uden at den eksploderer.

Det er der kommet et yderst charmerende spil ud af fra den samme spildesigner, som har lavet The Mind, Illusion og The Game: Wolfgang Warsch.

Her er hvad Guldbrikken skrev om Quacks of Quedlinburg:
“Kvaksalverne flokkes om kunderne i den driftige by Quedlingburg, men hvem er den bedste i flokken? I dette originale voksen-spil dyster I om at brygge de bedste eliksirer og heksebryg, og gør gradvist jeres poser med ingredienser bedre og stærkere. Men hvor langt tør I gå for at brygge den bedste mikstur, fordi faren for eksplosion stiger for hvert eneste træk. ‘Quacks’ er et opfindsomt, aktivt, stærk tematisk og forfriskende foranderligt strategispil med imponerende store muligheder for genspilning.”

da_DKDanish