fbpx

Cockroach Poker – det grimme snydespil nu på dansk!

Cockroach Poker – det grimme snydespil nu på dansk!

Okay… spillet er faktisk ret flot. Men Cockroach Poker dyrker det grimme, kriblende og ‘koldt-ned-ad-ryggen’-inducerende, når spillerne narrer hinanden til at samle på dyrekort af samme slags.

Pokerfjæset og aflæsningen af samme kommer på prøve i dette hurtige kortspil – og mon ikke du får lyst til at kvase dine venner som en kakerlak, når de narrer dig for syvende gang i streg?

Hvad går det ud på?

Cockroach Poker er familievenligt festspil (eller festvenligt familiespil) for 2-6 spillere fra 8+ år. Det kan læres på 2 minutter og spilles på 20!

Det er så simpelt! Spillerne har kort på hånden og forsøger at tørre så mange af disse kort af på andre spillere som muligt! Dette gøres ved at skubbe et kort til en spiller efter eget valg og erklære, hvad der er på kortet – og i tro bluff-stil behøver man selvfølgeligt ikke tale sandt!

Spilleren i den modtagende ende har nu tre valgmuligheder:

  1. Enig. Hun tror på, at den givende spiller taler sandt, og afslører kortet. Korrekt? Så får den givende spiller kortet foran sig! Ukorrekt? Så får modtageren kortet foran sig i stedet.
  2. Uenig. Hun tror på, at giveren lyver, og afslører kortet. Konsekvenserne er de samme som ovenfor.
  3. Giv den videre. Hun vælger at kigge på forsiden af kortet, og er nu den nye ‘givende spiller’ – hun skubber kortet hen til en anden spiller og erklærer (sandfærdigt eller ej), hvad kortet viser.

Den spiller, der fejlvurderer en anden spiller, ender med at beholde kortet med billedsiden opad foran sig. Den første spiller, der får 4 af den samme type dyr ”afleveret” på sig eller løber tør for kort på hånden, er taberen, og alle andre spillere vinder. Du hørte rigtigt: ALLE bortset fra ÉN vinder i Cockroach Poker… det er også lidt grimt, hva’?!

Er det et spil for dig?

Du behøver ikke være glad for poker for at synes om Cockroach Poker. Men hvis du elsker at snyde dine venner eller familie i andre bluffspil som meyer, snyd eller Varulv, vil du elske denne klassiker! Det er perfekt som et hurtigt spil i frokostpausen eller før det tunge strategispil til brætspilsaftenen!

da_DKDanish