fbpx

Test dit forhold som i ‘Gift ved første blik’

Test dit forhold som i ‘Gift ved første blik’

Nu har du chancen for at være med i ‘Gift ved første blik’, men uden alle de rullende tv-kameraer.

I brætspilsudgaven af det populære tv-program får du nemlig muligheden for selv at være gift – endda med en af dine medspillere!

Samtalekort er populære for tiden, fordi de bryder isen og giver plads til de dybe samtaler. Men hvad hvis nu samtalekort blev mixet sammen med et par sjove brætspilsregler?

Resultatet er brætspillet Gift ved første blik, der er et selskabsspil for 4 til 10 spillere. Her vil to spillere opleve at være gift for sjov, mens de møder en række dilemmaer taget fra hverdagen – og skal prøve at nå til enighed, mens de andre deltagere rådgiver dem løbende. Jo længere brudeparret er gift, desto flere point får de – og rådgiverne får point efter hvor mange af deres gode råd, der bliver fulgt.

Som socialt spil er Gift Ved Første Blik eminent til at sætte fokus på livets udfordringer, små som store. Hvilke kompromisser bliver indgået for at møde hinanden? Hvilke råd bliver der lyttet til? I sidste ende leder det til gode samtaler om livet i en hyggelig rundkreds!

Blandt de godt 200 dilemmaer er der både velkendte travere fra tv-programmet såvel som helt almindelige problemstillinger fra kærlighedens hverdag. Det kan fx dreje sig om: Køb en gamerstol – Må hunden sove i jeres seng – Brug hinandens tandbørste – Få et stort akvarie i stuen – Installér et loftspejl over sengen – Svar straks på hinandens sms’er.

Gift ved første blik er en original og sjov blanding mellem selskabsspil og samtalekort, og kan spilles af alle, der har en holdning til både parforholdets op- og nedture.

da_DKDanish