fbpx

Guldbrikken 2020 – se alle vores nomineringer!

Guldbrikken 2020 – se alle vores nomineringer!

Guldbrikken 2020 har valgt årets nomineringer til Årets Spil, og vi er godt repræsenteret i alle fire kategorier, med alt fra innovativ stikspils-samarbejde blandt stjernerne i The Crew til minimalistisk magnetmagtkamp i Kluster!

Vi har samlet alle vores nomineringer, så du nemt kan se, præcis hvilke spil, der kunne gå hen og blive Årets Børne-, Familie-, Voksen-, og Selskabsspil! Én ting er sikkert; guldbrik eller ej, disse spil er alle vindere!

Årets Børnespil

Kitty Cat

I huske-spillet Kitty Cat skal man hjælpe killingerne med at jagte garnnøgler og nå rundt om kurven, uden, at kattemødrene opdager det! Børn træner deres hukommelse på en hyggelig måde – og man kan sagtens bare lege med spillet, uden at følge reglerne!

Årets Familiespil

Quest for El Dorado

I Quest for El Dorado er I ekspeditionsledere, der forsøger at komme hen til den sagnomspundne, legendariske og gyldne by, El Dorado. Men vejen derhen er fyldt med farer og utilregneligt terræn – den sydamerikanske jungle er ikke for sarte sjæle.

“Solidt, simpelt og enkelt design. Sublim underholdning”- Shutupandsitdown.com.

Monster! Monster!

Monster! Monster! er et familiespil for 2 spillere, hvor hver spiller styrer en lille gruppe monstre, der har til opgave at æde et antal uskyldige ofre inden modstanderens monstre gør det samme! Det har et skægt tema og er et perfekt spil til frokostpausen eller frikvarteret!

“Solidt spildesignmæssigt håndværk” – Politiken.

Den Forbudte Ø

I Den Forbudte Ø skal du, og dit hold af eventyrer, finde og snuppe øens 4 sagnomspundne artefakter INDEN øen – og I – synker ned i dybet. Vandet stiger nemlig langsomt, men sikkert, og inden længe, vil I være fortabte.

Den Forbudte Ø er lavet af samme hold bag en anden samarbejdsklassiker, Pandemic, og lighederne er bestemt betragtlige. Men Den Forbudte Ø fordrer en helt unik stemning, der bare giver dig lyst til at tage på opdagelsesrejse og udforske de hemmeligheder, verden bærer på.

Årets Voksenspil

Power Grid Recharged

I det herlige Power Grid handler det om at bygge det største el-forsyningsnetværk og derved forsyne flest mulige byer med strøm.

Ligesom i den virkelige verden er der mange måder at skabe strøm på. Spillerne kan bruge alt fra kul og olie til skrald, atomkraft eller vindkraft! Det skaber et spil fyldt med gode dilemmaer.

The Crew

Find astronauterne, pak raketterne, og få sendt dem afsted! I “The Crew” er alle omkring bordet Jordens skarpeste astronauter, der gennem 50 forskellige missioner får deres samarbejde og særligt kommunikation testet.

“Et skoleeksempel på, hvordan enkle regler kan skabe et komplekst og evigt udfordrende strategispil” – Politiken.

Årets Selskabsspil

Kluster

Det bliver ikke meget mere simpelt end Kluster. Hver spiller får en stak magneter, og skiftes til at lægge dem på spillepladen, der indrammes af en tydelig, orange snor. Spilleren, der først kommer af med alle sine magneter, vinder spillet. Hurtig sjov for familien, festen og, ja, alle!

da_DKDanish