fbpx

EXIT – nu som julekalender?!

EXIT – nu som julekalender?!

Spar på kalorierne og skift chokoladejulekalenderen ud med den spritnye julekalender fra ‘escape room’-spillenes konge, EXIT!

I stedet for mælkechokolade byder EXIT Advent Calendar: The Mysterious Ice Cave nemlig på 24 gåder og mysterier, som du kan varme dig på igennem hele julen! Og præcist, som vi kender det fra julekalenderne i fjernsynet, gemmer der sig i pakken en fin, lille og (u)hyggelig historie!

exit_ADVENT_3dbox-1000

Et lille eksperiment: Hvor mange brætspils-julekalendere kan du komme i tanke om? Nej, ‘øøøh’ er ikke det korrekte svar. Det korrekte svar er ‘nul’! I hvert fald indtil nu!

EXIT Advent Calendar: The Mysterious Ice Cave har nemlig formået at blande de to ret forskellige medier på en måde, det nærmest aldrig er blevet gjort.

Kender du ikke EXIT-serien? I så fald, hvor har du så været de sidste par år?
EXIT er navnet på en serie af ‘escape room’-brætspil, der, ikke overraskende, byder på udfordrende escape room-oplevelser, man kan nyde hjemme fra dagligstuens bløde gemakker! Hvert spil byder på alskens gåder og mysterier, som spillerne samarbejder om at løse!

EXITs julekalender består på klassisk vis af 24 låger. Men bag hver låge gemmer der sig hverken chokolade, det tiende juletræ (okay, det gjorde der ikke alligevel), eller spoilers for aftenens julekalender på TV2, men derimod et rum i miniature; altså et lillebitte ‘room’, hvorfra man skal ‘escape’! Og for at gøre det endnu sværere, viser lågerne ikke december-månedens datoer, men uhåndgribelige symboler, der til at starte med kun eksisterer for at håne. Men den hån ophører gradvist, hver gang du løser en låge, og får at vide, hvilken låge du i morgen skal (forsøge at) løse!

Man kan spille EXIT Advent Calender: The Mysterious Ice Cave alene, eller sammen med lige så mange venner eller familiemedlemmer, som man vil. Og som med skrabekalendere må man gerne løse alle låger på én dag – så længe man kan se sig selv i øjnene bagefter! Men spreder man gåderne ud over december, er man garanteret lidt ekstra hygge til en ellers hyggelig måned! Og hvis ikke du er et gåde-geni, så varer julekalenderen lige til påske!

Glædelig jul – og godt nyt hår (for du kommer til at rive det gamle grå ud)!

EXIT-AdventCal-contents-WEB
da_DKDanish