fbpx

Få en magisk opplevelse med Harry Potter Quiz!

Få en magisk opplevelse med Harry Potter Quiz!

Hvor drar Harry og familien Dumling i den første filmen på Dudleifs bursdag? Og hva beordrer Severus Slur at Harry skal putte i en flaske i den siste filmen? Hvis du vet svaret på disse spørsmålene, så er det sinnsykt populære Harry Potter Quiz spillet for deg. Men vær rask: Første opplag er allerede utsolgt!

”Ludum Cognitionis Magicae!!”. For mange barn og voksne verden over betyr de kalde, hyggelige vintermånedene et skjønt gjensyn med Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen og deres spennende eventyr på Galtvort. Og når du har holdt deg våken hele veien gjennom den nesten 20 timers filmkvelden eller de mange nettene med bøkene, så bør du overbevise vennene dine om å spille Harry Potter Quiz og vise dem en gang for alle at du vet mest om den magiske verden!

Harry Potter Quiz indeholder over 800 spørgsmål – over 100 til hver film – der alle på dansk. Nogle af spørgsmålene kan selv de mest flygtige fans svare på, mens andre spørgsmål er for de, der virkeligt kender universet ud og ind. Heldigvis, for især den førstnævnte, er der altid tre svarmuligheder, så man er ikke på helt bar bund.

Alle spillere – fra 2-4 personer eller hold – starter på skift med at svare på spørgsmål om den første film. Hver gang man svarer rigtigt, rykker man op til den næste film i rækken. Den spiller, der først har svaret rigtigt på spørgsmål til alle 8 klassikere, vinder spillet.

Spillet er den perfekte julegave til alle hekse og troldmænd (eller dig selv, hvis du altså er lidt Draco Malfoy-agtig), der virkeligt ikke kan få nok af J.K Rowlings finurlige univers. Så fremtving jeres indre Hermione, og vind så meget, at dine medspillere vil hulke mere end Hulda!

Og til jer, der ikke kunne svare på spørgsmålene fra før:
De tog i zoologisk have i den første film, og Harry kom sine tårer i en flaske i den sidste.

nn_NONorwegian