fbpx

Få en magisk spiloplevelse med Harry Potter Quiz!

Få en magisk spiloplevelse med Harry Potter Quiz!

Hvor tager Harry og familien Dursley i den første film hen på Dudleys fødselsdag? Og hvad beordrer Snape Harry at putte i en flaske i den sidste? Hvis du kender svaret på disse spørgsmål, er det sindssygt populære Harry Potter Quiz spillet for dig. Men vær hurtig: Første oplag er allerede udsolgt!

”Ludum Cognitionis Magicae!!” For mange børn og barnlige sjæle verden over, betyder de kolde, hyggelige vintermåneder et dejligt gensyn med Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley, og deres farlige eventyr på Hogwarts. Og når du så har holdt dig vågen igennem den næsten 20 timer lange filmaften, bør du lige bevise over for dine venner, at det er DIG, der er den sande Harry Potter-nørd.

Harry Potter Quiz indeholder over 800 spørgsmål – over 100 til hver film – der alle på dansk. Nogle af spørgsmålene kan selv de mest flygtige fans svare på, mens andre spørgsmål er for de, der virkeligt kender universet ud og ind. Heldigvis, for især den førstnævnte, er der altid tre svarmuligheder, så man er ikke på helt bar bund.

Alle spillere – fra 2-4 personer eller hold – starter på skift med at svare på spørgsmål om den første film. Hver gang man svarer rigtigt, rykker man op til den næste film i rækken. Den spiller, der først har svaret rigtigt på spørgsmål til alle 8 klassikere, vinder spillet.

Spillet er den perfekte julegave til alle hekse og troldmænd (eller dig selv, hvis du altså er lidt Draco Malfoy-agtig), der virkeligt ikke kan få nok af J.K Rowlings finurlige univers. Så fremtving jeres indre Hermione, og vind så meget, at dine medspillere vil hulke mere end Hulda!

Og til jer, der ikke kunne svare på spørgsmålene fra før:
De tog i zoologisk have i den første film, og Harry kom sine tårer i en flaske i den sidste.

da_DKDanish