fbpx

Kun i Danmark: Nytt EXIT-spil på dansk: Døden på Orientekspressen

Kun i Danmark: Nytt EXIT-spil på dansk: Døden på Orientekspressen

Escape Rooms er i høj grad blevet populære i det ganske land. Og nu kan man sågar løse gåder, finde spor, og undslippe fangekældre i ro og mag, hjemme fra stuen, med de populære EXIT-spil.
20.000 eksemplarer købte danskerne i 2018, og den nyeste danske udgave – EXIT: Døden på Orientekspressen – er nu tilgængelig på Spilbræt.dk.

Så er den femte titel på dansk i EXIT-serien – Døden på Orientekspressen – endeligt nået til Danmark. Men spillet foregår et sted langt, langt væk fra det danske. I sand Agatha Christie-stil, er De og Deres meddetektiver nemlig ombord på Orientekspressen, da det opdages, at der er sket et mord ombord på toget.
I har reduceret antallet af mistænkte ned til blot otte – kan I mon finde de spor og løse de gåder, der kunne afsløre, hvem der står bag dette uhyggelige mord?

EXIT: Døden på Orientekspressen har en sværhedsgrad på 4 ud af 5 – så det er kun de bedste detektiver, der kan løse mysteriet.

EXIT-spillene vandt Årets Spil i både Danmark og Sverige i 2018 og har på verdensbasis nu rundet over 15 millioner solgte eksemplarer!

Spilbræt.dk tilbyder gratis EXIT-displays til din forretning, så på bedre vis kan fremvise de yderst populære deduktionsspil.
Vi har både et display til hylde/bord, der indeholder 9 EXIT-spil og et EXIT-gulvdisplay, der kan indeholde op til 24 EXIT-spil.

Pressen sier:

Alle med interesse for escape rooms, brætspil, mysterier og hovedbrud bør unde sig selv denne oplevelse

nn_NONorwegian