fbpx

Lost Cities: The Original Card Game (KOS1163)

Om spillet

  • Hvem er den bedste ekspeditionsleder?
  • Hvem kan finde vejen til de fem glemte byer?
  • Lost Cities – nu for op til 4 spillere

De opdagelsesrejsende er klar, og deres hold er rustet til at tage på eventyr for at finde frem til fem glemte byer. Hvem kan planlægge den bedste ekspedition og kommer længst af sted på vejen?

I Lost Cities: The Board Game leder hver spiller et hold af sted på op til fem forskellige ekspeditioner. For at flytte sit hold ned ad stien, spilles et kort i stiens farve. Kortets værdi skal være lig med eller større end det kort, der tidligere er spillet på den samme sti. Når et kort er spillet, trækkes et nyt.

Den øvede ekspeditionsleder ved, hvornår det bedst kan betale sig at spille, gemme eller smide et kort for at få sit eget hold af sted og samtidig forhindre de andre hold i at overhale. I Lost Cities: The Board Game kan du også score point ved at finde oldtidslevn eller skjulte genveje.

Til sidst gives point alt efter, hvor langt holdene er nået. Hvert felt giver flere point end det forrige – men de første tre felter på hver ekspedition giver negative point, så tag kun af sted på en ny ekspedition, hvis du har i sinde at tage turen alvorligt!

Lost Cities: The Board Game er en videreudvikling af kortspillet Lost Cities, så der nu kan være op til 4 spillere med.

Lost Cities:
The Board Game

8+ år

2-4 spillere

30-60 min

KOS1161

Kategori
Familiespil, Familiespill, Familjespel, Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Arkæologi, Eventyr, Fantasy, Kortspil, Opdagelse
da_DKDanish