fbpx

EXIT Julekalender: Jagten på den Gyldne Bog

Om spillet

  • Escape-room som adventskalender
  • Bag hver låge gemmer sig et lille mysterium
  • På DANSK!

Der er sket noget frygteligt: julemandens gyldne bog er forsvundet! Den indeholdt en komplet liste over alle juleønsker. Hvis bogen ikke når at blive fundet inden juleaften, kommer der kun til at være triste ansigter rundt om juletræet. Det er op til dig at redde julen – og du skal skynde dig!

Tyvens spor fører dig til en fjerntliggende bjerglandsby. Du bemærker hurtigt, at der er noget mærkeligt på færde her… Men hvad? Og hvor er den gyldne bog blevet af? Du er nødt til at finde den Landsbyen er fyldt med overraskelser, der venter på dig.

Denne adventskalender er et EXIT-spil og julekalender i én. Bag hver låge finder du et lillebitte ‘escape room’, der byder på gåder og mysterier, og hvis løsning dag for dag bringer dig tættere på den endelige løsning. Hver dag fører desuden narrativet videre ved hjælp af små breve, forældre med fordel kan læse op for børnene. Kun ved at løse alle 24 gåder kan du finde ud af, hvem der har stjålet den gyldne bog!

Sorteringsguide: Hvis kortene og de mystiske genstande af den ene eller anden årsag er blevet blandet sammen, så bør du følge denne sorteringsguide for at sikre, at I får jer den rette oplevelse. Det anbefales desuden, at personen der følger denne guide ikke deltager i spillet, da guiden kan indeholde spoilers. Guiden findes på dansk og svensk. Hent den herunder for at redde jeres julekalender, så I kan redde julen!

EXIT Julekalender:
Jagten på den Gyldne Bog (DA)

10+ år

1+ spillere

45-90 min

LPFI598 / LPFI599

Kategori
Familiespil, Familiespill, Familjespel
Godt at vide ...
Escape room, Eventyr, EXIT, Jul, Samarbejde
da_DKDanish