fbpx

Sushi GO! (LPFI7468)

Om spillet

  • Perfekt introduktion til kortspil
  • Prisvinder
  • Kan fås på dansk

Sushi GO er et lille, hurtigt og hæsblæsende kortspil for 2-5 spillere.

Du er på sushi-restaurant, og prøver at sammensætte den absolut bedste sushimenu fra de ‘tallerkener’ (kort), der suser forbi dig. De forskellige sushistykker kan sammensættes på unikke måder, og giver point på vidt forskellige måder. Hvis du dypper din yndlings-nigiri i wasabi tredobler du dens pointværdi. Eller går du efter at få helt sæt sashimi – hvis ikke du får tre sashimi-kort, får du slet ikke point for nogen af dem.

Sushi GO udgør den perfekte introduktion til dybere strategiske spil – især de, hvor det handler om at ‘drafte’ (altså sammensætte) kort på en mest strategisk måde! Hver spiller sidder med et sæt kort, vælger en af dem, og afslører dem samtidigt med de andre. Så giver alle spillere de resterende kort til spilleren til venstre for sig, og gentager det forrige. Sådan fortsætter det, indtil alle kort er spillet, og så tæller man point. Mere er der ikke i det, så absolut alle kan være med.

Hvert kort er desuden illustreret på en sød og flot måde, der i høj grad giver spillet karakter. Og så er det billigere end en rigtig sushi-menu. Så grib pinden, og få fråderen på med Sushi GO!

Sushi GO

8+ år

2-5 spillere

15 min

LPFI7468

Kategori
Familiespil, Familiespill, Familjespel
Godt at vide ...
Familiespil, Festspil, Kortspil
da_DKDanish