fbpx

Terraforming Mars: I Skyggen af Deimos (SBDK46019)

Om spillet

Tags

Bog

  • Terraforming Mars som bog
  • Page-turner
  • Forfatter: Jane Killick

Mars er menneskehedens yderste grænse i begyndelsen på en storslået saga om udforskningen af den røde planet i det univers, der blev skabt af det prisbelønnede brætspil Terraforming Mars.

Mars, år 2316. Den nyligt oprettede Terraformingkomité kontrollerer magtfulde rivaliserende koncerners dramatiske udvikling af Mars. Da en vildfaren asteroide slår ned i en forskningsstation og dræber en tekniker, bliver den skrøbelige balance mellem koncernerne ødelagt.

Verdensregeringens efterforskning af ulykken peger på forskellige motiver og afdækker en dyster sammensværgelse. To marskolonister med vidt forskellige målsætninger må trodse både ødelæggelser og forræderi for at afsløre sandheden og stille de ansvarlige til regnskab, før Mars bliver offer for Jordens korruption. Balancen mellem fremskridt og menneskelighed forrykkes konstant, men Mars er i sidste ende den farligste modstander af dem alle.

Om forfatteren

JANE KILLICK er forfatter og journalist og jonglerer med både sit arbejde for BBC Radio og sin livlange passion for science fiction. Ud over flere serier af originale science fiction-romaner har hun også skrevet adskillige ”bag kulisserne”-bøger, blandt andet Stasis Leaked Complete, en guide til tv-serien Red Dwarf, og en serie i Babylon 5.

Terraforming Mars: I Skyggen af Deimos

10+ år

N/A

N/A

SBDK46019

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Bog
da_DKDanish