fbpx

Fungi (LPFI7673/PEG18113G)

Om spillet

  • Til 2 spillere
  • Kortspil
  • Sjovt fot hele familien

Efteråret er kommet og det er tid til at komme i skoven og samle svampe. De bedste og lækreste svampe er dem, som plukke i månelys, men mørket gør det svært at skelne mellem de forskellige svampe-arter. I Fungi gælder det om at komme de andre svampejægere i forekøbet og for alt i verden at undgå den giftige Fluesvamp!

Fungi er et 2-player kortspil med smukke illustrerede kort, hvor det handler om at samle serier af svampe. Jo flere svampe man får samlet, jo flere point er svampene værd. Svampene kan også sælges for pinde, som kan bruges til at samle endnu flere svampe med længere inde i skoven. Når svampene veksles til point, steges de på en pande over bål, med lidt smør og cider – dette giver lidt ekstra point.

Hvis du skaffer dig en ekstra kurve kan du samle flere svampe, men vær på vagt – den giftige fluesvamp er ikke en man vil ha’ i sin kurve, da den ødelægger din samling.

Fungi er et hurtigt spil og det gælder om at holde tungen lige i munden, når der skal besluttes om man vil gå ind i skoven for at plukke svampe. Fungi er et taktisk spil, hvor du kan tvinge din modspiller til at samle bestemte svampe eller springe klynger af modne svampe over.

Fungi (Nordic)

10+ år

2 spillere

20-40 min

LPFI7673 (Nordic)

PEG18113G (EN)

Kategori
Familiespil, Familiespill, Familjespel
Godt at vide ...
Familiespil, Kortspil, Prisvinder, Selskabsspil, Strategi, Til 2 spillere
da_DKDanish