fbpx

Superclub – boldbegavet strategi på hjemmebane!

Superclub – boldbegavet strategi på hjemmebane!

Findes der en fodboldglad purk derude, der ikke har drømt om at lave DRØMMEHOLDET? Et hold sammensat af de bedste, hurtigste og stærkeste spillere fra alverdens fodboldklubber – en sublim superklub i superliga!

I familiespillet Superclub kan du endeligt få udlevet denne dagdrøm! Du er nemlig manager af en spirende fodboldklub – og skal den blive SUPERCLUB, må du hyre det bedste talent, lave de bedste aftaler og udarbejde det bedste hold nogensinde!

Eksklusive distributører!

Vi er stolte af at kunne annoncere, at Spilbræt.dk har overtaget distributionen af Superclub AS‘ brede vifte af produkter i den populære fodboldmanager-spilserie af samme navn!

Bolden er givet op – og med Superclub på vores hold ser vi frem til at hylde verdens mest populære sportsgren! Lad kærligheden til fodbold score mål i stride strømme!

Hvad går det ud på?

I Superclub er du den almægtige ejer af en fodboldklub i verdensklasse, og det er dig, der står med alle de svære valg, der hertil hører – fra holdudvælgelse og transferforhandlinger til udvikling af infrastruktur og opbygning af et talentspejdernetværk!

Dine modspillere forsøger det samme… men kun én af jer kan få titlen som ejer af en vaskeægte SUPERCLUB!

Det er et strategispil for 2-4 spillere med en dybde og spilletid, der tilsvarer familiespil som Catan, så det kan opleves både sammen med de lidt ældre børn eller med vennerne – uanset om man er fodboldfan eller ej!

Mere end bare et spil!

Tro os, i det smukke grundspil venter mange timers underholdning. Men kan man slet ikke få nok, eller vil man bare gå en liga op i luksuriøsitet, findes der er en række udvidelser, så du kan få nøjagtigt den oplevelse, som du vil have!

Udvidelserne!

Manager Kits:

Fra Chelsea til FC Barcelona gør Manager Kits Superclub endnu mere luksuriøst – med nye, lækre komponenter afbilledet efter DIN yndlingsklub!

Player Cards

Ægte klubber, ægte spillere – for ægte fans! Kombinér fx med et Manager Kit fra samme klub (fx Manchester City eller Bayern München) eller grundspillet!

Leagues

Med Bundesliga og La Liga-sættene får du flere hundrede fodboldspillere fra en lang række klubber, du kender fra den virkelige verden!

Native

De 3 ‘Native’-udvidelser ændrer spillet på hver deres måde – prøv fx Top Six, hvis I er flere end fire spillere, der vil vise deres værd; eller Wild Cards, hvis du vil ændre spillet FULDSTÆNDIGT!

(1)-superclub-EN-standing-1000x1000
(2)-superclub-4-player-in-the-box-1000x1000
nn_NONorwegian