fbpx

De 10 bedste lommespil til påskeferien!

De 10 bedste lommespil til påskeferien!

Helligdagene i påsken kan blive brugt på mere end bare chokolade og påskeæg! For når alle æggene er fundet, og chokoladen spist før det smelter i den friske forårssol, finder mange familier med fordel familiespillene frem.

Men det er ingen let sag at pakke spillenes tunge drenge, når nu der skal være plads i bilen til førnævnte chokolade – så vi anbefaler 10 af vores favoritter indenfor vores rejsevenlige spilserie, Pocket Games!

The Mind

The Mind er et kortspil, hvor I skal læse hinandens tanker! Det lyder måske en smule skørt, men spillet har spredt sig som en dille siden det gik hen og vandt 2 (!) Årets Spil-priser i Danmark i 2018 – og er blevet nomineret til Årets Spil i Danmark i 2019.

Kingdomino Duel

Kingdomino er Kingdominos lillebror til to spillere! Det er en slags blanding mellem storesøster og yatzy – opbyg jeres kongeriger ved at kaste med terninger og tegne de dominobrikker, de udgør!

Qwixx

Qwixx er endnu et terninge-yatzy-agtigt spil – en prisvinder for hele familien. I får sat de små grå på prøve, når I udregner, hvordan I på bedst mulig vis bruger jeres terninger, og så er alle spillere involverede hele tiden, så der er ingen kedelig ventetid!

Catan Junior

Når maden skal laves, og børnene distraheres, kan I undgå skærmtid ved at sætte Catan Junior på bordet, som er børnenes udgave af Catan, som nu har fået et sejt pirattema!

Illusion

Illusion er et spil sprængfyldt med farverige kort med abstrakte motiver – men hvilke farver træder frem, når du kigger? De lette regler gør, at du kan spille nærmest med det samme, og hele familien kan være med. Så hvem har de skarpeste ørneøjne?

Fake Artist

Varulv møder Tegn & Gæt i det anmelderroste Fake Artist, som er blandt verdens mest populære festspil set på brætspillenes Facebook, boardgamegeek.com!

Her gælder det om at udlede hvem, der er den hemmelige, ‘falske kunstner’, ud fra spillernes forskellige tegninger. De andre spillere har fået et ord, de skal tegne. ‘Den falske kunstner’ har kun fået et ‘X’!

Insider

Varulv møder 20 spørgsmål til professoren! Bliver vi styret af, hvad vi hører og hvad vi ser, selv når vi tror, vi er autonome?

Insider er spillet, der takler disse eksistentielle spørgsmål! Sammen skal I gætte et hemmeligt ord, samtidigt med at I afslører diskussionens ultimative manipulator, “insideren”. Insideren gør alt for at skjule sin virkelige identitet og lede de andre på både vildspor og på rette vej!

Taco Cat Goat Cheese Pizza

Alt, du skal bruge for at spille Taco Cat Goat Cheese Pizza er en hånd, lidt kort og en rivende reaktionsevne! Det handler om at komme af med alle sine kort – og når man er den sidste til at smække hånden på kortstakken, når man skal, så får man hele bunken op! Pas på nallerne, derude!

6 Nimmt

104 nummererte kort med forskjellige poengverdier blandes og spillerene får ti kort hver som fordeles i nummerorden i fire bunker på bordet.

Etter ti runder telles poengene og spilleren med den laveste poengsum vinner.

Maracas

I børne/festspillet Maracas har du både et instrument og et spil! Det er simpelt; lyt efter og gæt, hvor mange ‘sten’, maracas-spilleren har kommet i maracaen! Gætter du rigtigt? Mange point! Gætter du for HØJT?? Minuspoint!

nn_NONorwegian