fbpx

20 år med Bohnanza-bønnerne

20 år med Bohnanza-bønnerne

Kortspillet Bohnanaza har lige fejret 20 års jubilæum, og efterhånden ved familien Danmark alt om, hvordan man sår og høster bønner.

Hvordan kan det være, at et spil om bønne-bønder bliver ved med at levere så god underholdning?

Bønner er noget af det sundeste, du overhovedet kan spise – men vi kan ikke garantere, at Bohnanza er sundt for dit blodtryk!

Når vi spiller Bohnanza her på Spilbræt.dk, kan gryden godt være lige ved at koge over. For selvom det på overfladen er et spil om at dyrke og høste skøre bønner, handler spillet i virkeligheden endnu mere om at få slået en god handel af – eller presse dine kammerater ud i en dårlig høst.

Du kan jo altid prøve at smide et par ekstra kort oven i handelen (eller se, hvad du kan få for et smil og dine blå øjnes skyld) – men hvem ved, om dine “bønner” bliver hørt?

Nogle er flinke, når vi spiller Bohnanza. Andre indgår udspekulerede alliancer eller sørger kun for sig selv. Spillets natur kommer helt an på, hvem du spiller med – og det er nok netop derfor, vi bliver ved med at spille det igen og igen.

Prøv også udvidelserne Bohnanza: Princes & Pirates og Bohnanza: Al Cabohne & Ladybohn og få krydret dine Bohnanza-bønner med nye variationer af det populære spil.

nn_NONorwegian