fbpx

Box Monster (LPFI7503)

About This Project

Kategorier

Dansk | Norsk | Svensk

  • Samarbeidsspill for barn
  • Spillets boks ER spillet
  • Nomineret til Årets Børnespil 2021

Hvad er Box Monster?

Box Monster er et børnespil for 2-4 spillere, hvor man samarbejder om at redde det søde ‘box monster’. Problemet er nemlig, at han ved et uheld har slugt alle mulige mærkelige genstande –  og smartphones, chokolade, gamle underhylere og en blæksprutte er åbenbart ikke godt for helbredet, når man er et monster! Så I, amatørlæger, vælger hver især at stikke en arm ind i gabet på æskebæstet i forsøget på at fiske genstandene op, så monsteret bliver raskt igen!

Box Monster er let at få på bordet, for der er ikke rigtigt noget, der skal pakkes ud og stilles op – for selve æsken udgør nemlig spillepladen.

Hvordan spilles det?

Hvis I er 4 spillere, stikker I hver især en hånd ind i en af hullerne i æsken. I æsken – altså i monsterets gab – ligger der 2 eksemplarer af hver af de mange forskellige genstande. Det kunne fx være 2 søstjerner, 2 pizzaer osv. Uden at kigge ind i æsken, skal I nu sørge for at finde de forskellige genstandspar. Når I tænker, at I har fat i den samme slags genstand som en medspiller, afslører I samtidigt jeres fund! Forkert? Desværre, læg dem tilbage, og prøv igen. Rigtigt? Fedt, så er I tættere på sejren!

Men hvordan ved I, hvad I skal fiske op? Det gør I ved at kigge på opgavekortene, der kommer i 3 forskellige sværhedsgrader. Før timeglasset rinder ud, skal I have ordnet et opgavekort af hver slags – men de bliver altså sværere og sværere, så det er er lettere sagt end gjort.

Box Monster

6+ år

2-4 spillere

15 min

LPFI7503

Category
Dansk, Norsk, Svensk
Tags
Børnespil, Samarbejde
nn_NONorwegian