fbpx

Box Monster (LPFI7503)

Om spelet

Kategorier

Dansk | Norsk | Svensk

  • Samarbetsspel för barn
  • Spelets låda ÄR spelet
  • Nomineret til Årets Børnespil 2021

Vad är Box Monster?

Box Monster er et børnespil for 2-4 spillere, hvor man samarbejder om at redde det søde ‘box monster’. Problemet er nemlig, at han ved et uheld har slugt alle mulige mærkelige genstande –  og smartphones, chokolade, gamle underhylere og en blæksprutte er åbenbart ikke godt for helbredet, når man er et monster! Så I, amatørlæger, vælger hver især at stikke en arm ind i gabet på æskebæstet i forsøget på at fiske genstandene op, så monsteret bliver raskt igen!

Box Monster är lätt att få upp på bordet, för det finns egentligen ingenting som behöver packas upp och ställas in - eftersom lådan i sig själv är spelplanen.

Hur spelar man det?

Hvis I er 4 spillere, stikker I hver især en hånd ind i en af hullerne i æsken. I æsken – altså i monsterets gab – ligger der 2 eksemplarer af hver af de mange forskellige genstande. Det kunne fx være 2 søstjerner, 2 pizzaer osv. Uden at kigge ind i æsken, skal I nu sørge for at finde de forskellige genstandspar. Når I tænker, at I har fat i den samme slags genstand som en medspiller, afslører I samtidigt jeres fund! Forkert? Desværre, læg dem tilbage, og prøv igen. Rigtigt? Fedt, så er I tættere på sejren!

Men hur vet du vad du ska fiska? Du gör detta genom att titta på uppgiftskorten, som finns i 3 olika svårighetsgrader. Innan timglaset tar slut måste du ha ordnat ett uppgiftskort av alla slag – men de blir svårare och svårare, så det är lättare sagt än gjort.

Box Monster

6+ år

2-4 spelare

15 min

LPFI7503

Category
Dansk, Norsk, Svensk
Tags
Børnespil, Samarbejde
sv_SESwedish