fbpx

Velkommen til vores nye hjem

Velkommen til vores nye hjem

Hvis du læser dette, så har du bemærket, at Spilbræt.dk har fået nyt hjem.

Faktisk er det vores første rigtige digital hjem, og vi håber her at kunne dele blot en brøkdel af den brætspilsglæde, der præger vores hverdag.

Her på Spilbræt.dk vil du kunne læse nyheder om årets spil, blive guidet rundt i den brogede brætspilsjungle og dykke ned i det enorme katalog af brætspil, puslespil og science kits, vi har den glæde af at formidle.

Da malingen endnu ikke har tørret her i det nye digitale hjem er der mange møbler, vi ikke tør stille på plads endnu. I de kommende uger og måneder vil vi sætte mere fokus på de mange danske og nordiske spildesignere, som skaber spiloplevelser. Vi vil give et bedre overblik over, hvad pressen egentlig skriver om brætspil (samtidig med at vi nænsomt, men bestemt sparker til dem, så de skriver mere om dem) og give et bedre indblik i de nyklassikere, der præger denne generations spilleglæde ude i de danske hjem.

Velkommen – og tøv ikke med at sende os feedback, god som dårlig!

Send feedback til marketing@spilbraet.dk

Vidste du at …

  • Spilbræt.dk blev stiftet i 2015 af Asger Granerud, der i dag arbejder på fuldtids som brætspilsdesigner. Han er blandt andet kendt for spillene Flamme Rouge og Copenhagen.
  • Spilbræt.dk er en Nordisk distributør, der har over 1500 titler, hvoraf mere end 200 er oversat til de nordiske sprog?
da_DKDanish