fbpx

Top 5 – nyheder i 2022!

Top 5 – nyheder i 2022!

Der bliver udgivet mange, mange spil hvert år, og når man køber julegaver til sine nærmeste, kan det være svært at vide, hvad der er godt – og hvad der overhovedet er nyt til at starte med!

Vi har samlet 5 af de nyheder fra i år, som vi er gladest for, og som vi selv har formået at få på spillebordet mere end andre spil!

Feud

TV-hittet Game of Thrones var sprængfyldt med blod, tårer, skumle planer og frygtelig forræderi – 4 ingredienser, der gjorde programmet til verdens største nogensinde!

Det hurtige, elegante og kaotiske Feud (kendt på engelsk som ‘Oriflamme’) har taget netop disse 4 elementer og kogt det ned til en sjov og intens oplevelse – på DANSK!

Fauna

I det unikke quizspil Fauna gælder det om at vise, hvor meget du ved om hele 360 forskellige dyr fra hele verden. Alle kan være med, for du bestemmer selv, hvilke kategorier du overhovedet har lyst til at dykke ned i! For du kan enten gætte forsøge at gætte dyrets vægt, længde, højde, halelængde eller hvor på jorden det findes.

Hvis du svarer bare nogenlunde korrekt, så får du point… men pas på! For hvis du er helt galt på den, kan du ikke gætte på ligeså mange forskellige kategorier næste runde!

Gift ved første blik

Selskabsspil hvor to spillere danner par, og skal navigere den første tid som nygifte, mens de andre spillere agerer eksperterne, der skal guide dem på vej – I medgang og modgang.

Speak Easy

“Porto repsi opa porto balano”! Bare rolig – hvis du ikke forstår volapykken, gør du det (måske), efter du har spillet Speak Easy!

‘Speak Easy’ lyver nemlig, når titlen påstår, at I får ‘nemt’ ved at ‘snakke’, for spillerne får serveret hver deres tungebrækkende volapyksprog, som de andre skal forsøge at finde hoved og hale i!

EXIT: Lord of the Rings – Skygger over Midgård

EXIT møder tv-aktuelle Ringenes Herre i ‘Skygger over Midgård’. Spillerne baner vejen for eventyrerne fra den første bog/film, når de løser alskens, dystre gåder tværs gennem Tolkiens fantasy-verden! Vil I mon kunne sikre, at Frodo og co. får ringen til Mordor, før det er for sent?

da_DKDanish