fbpx

Sushi GO – sammensæt den bedste sushimenu!

Sushi GO – sammensæt den bedste sushimenu!

Langt om længe er det hurtige, familievenlige kortspil, Sushi GO udkommet på dansk! Har du ikke spillet det? Så læs artiklen og gør dig klar til rulle hen til nærmeste brætspils- eller sushiforhandler; du vil aldrig spise dig for mæt i Sushi GO!

Sushi GO er et skørt lille familiekortspil for 2-5 spillere – og nu kan du få det på dansk! I Sushi GO er du taget på running sushi-restaurant for at spise dig mæt i de havet af sushi, der suser forbi. Men du vil jo have mest muligt ud af pengene, så du sammensætter nøje den sushimenu, du har tænkt dig at fortære. De andre spillere gør det samme.
Hvem vil mon kunne kalde sig en sand sushi-savant og sammensætte den bedste menu? Find ud af det i Sushi GO!

Søger du at dele din rene spilleglæde med dine knaptså brætspilleglade venner eller familiemedlemmer? Så er Sushi GO perfekt for dig. Det er nemlig lige så sjovt at spille som det er let at lære.

Sushi GO udgør den perfekte introduktion til dybere strategiske spil – især de, hvor det handler om at ‘drafte’ (altså sammensætte og kombinere) kort på den mest strategiske måde! Hver spiller sidder med et sæt kort, vælger et af dem, og afslører dem samtidigt med de andre. Så giver hver spiller sine resterende kort til spilleren til venstre for sig, og gentager processen. Sådan fortsætter det, indtil alle kort er spillet, og så tæller man point. Efter tre runder tæller man alle point sammen og vinderen er (ikke overraskende) den, der får flest point. Mere er der ikke i det, så absolut alle kan være med.

Kortene repræsenterer forskellige sushi-ruller og andet sushi-relateret gejl  (såsom wasabi og spisepinde). Hvert slags kort scorer point på vidt forskellige måder. 2 Tempura-rejer giver 5 point – men hvis du kun har 1, får du ingenting; Maki-rullerne giver dig 6 point hvis du har flere end dine modspillere; Nigiri-rullerne giver et bestemt antal point – men pointene kan fordobles hvis man kombinerer dem med Wasabi, osv.

Selvom, at spillet er så let og hurtigt, som det er, byder Sushi GO alligevel på en masse svære valg, når du skal afklare med dig selv, om du vil gå efter Dumplings, Puddings eller Sashimi; alt vil være et sats, og deri ligger spillet.

Hele familien kan være med, og det kan pakkes ud og læres på 5 minutter, og spilles på 15! Og så kan det spilles ‘to go’, da det nærmest er lige til at tage med i en doggybag på stranden eller i baghaven.

Hvert kort er desuden illustreret på en sød og flot måde, der i høj grad giver spillet karakter. Og så er det billigere end en rigtig sushi-menu. Så grib pindene, og lad tænderne løbe i vand med Sushi GO!

Sulten efter flere sushi-spil? Så smag også på Maki Stack, hvor sushi ikke er kort, men Klodsmajor-agtige brikker, der skal stables med én finger eller med bind for øjnene!

da_DKDanish