fbpx

Spilbræt.dk’s Top 5: Børnespil

Spilbræt.dk’s Top 5: Børnespil

Børn elsker at lege og spille – især når de voksne leger med. Men det er ikke alle brætspil, der er lige sjove for de voksne at spille igen og igen. Her er de favoritter, vi altid kan hive frem og som faktisk også er sjove at spille for de voksne – men lige så vigtigt: Sagtens også kan spilles af børnene selv efter de har lært reglerne.

Klik på billederne for at læse endnu mere om spillene.

Myretuen-indhold-SBDK0038

Myretuen
Hvis der er et brætspil, enhver børnefamilie bør eje, er det Myretuen. Siden 1987 har den magnetiske leg med myrerne fornøjet både børn og voksne. Spileksperten Thomas Vigild udtaler selv til Danmarks Radio:

“Myretuen’ fra 1987 stod med god grund i ethvert fritidshjem med respekt for sig selv. De magnetiske brikker var en genistreg, der skilte det markant ud fra tidligere brætspil.”

Cirkus Topito box

Cirkus Topito

En nyklassiker for børnefamilier er Cirkus Topito, der vandt Årets Børnespil 2018. Det kan lettest beskrives som en dejlig tematisk udgave af Klodsmajor – for her kan børn og voksne stable cirkusartister oven på hinanden. Men stabler bedst og i den rigtige rækkefølge? Derudover er Cirkus Topito også lavet i lækker kvalitet med træbrikker.

Spøgelsestrappen

Spøgelsestrappen er et fantasifuldt og underholdende brætspil, som har vundet Bedste Børnespil i bl.a. Tyskland, Finland, Sverige, Norge og Japan – og så kan det spilles helt ned til 4-årige!

Hvad går det så ud på? Jo, for toppen af trappen i den gamle ruin bor der et spøgelse. De modige børn lister sig op ad trappen. Den, der kommer først, må forskrække spøgelset med et kæmpe: “BØØØH!”

Men pas på, at du ikke bliver ramt af det gamle slots forbandelse – for så bliver du nemlig selv forvandlet til et spøgelse!

LEO

Ifølge webmediet Gameplay kan Leo allerede nydes helt ned til 2-3 årige – og brætspillet, hvor man skal hjælpe den søde løve Leo med at gå til frisøren, er da også et hit, vi har spillet igen og igen de seneste mange år.

Gameplay skriver:

Der er rigtigt meget god læring at hente i spillet, særligt om det med at nå ting til tiden – et tema, de fleste forældre formentlig kender til. En stor anbefaling herfra til den spilleglade familie med små børn.

Læs hele anmeldelsen her.

Mr. Wolf

Vi bliver i dyreverdenen med et spil om ulve – nu skal børnene dog arbejde sammen, så bondegårdsdyrene kan komme hjem i deres stalde inden det bliver mørkt. For da kommer Mr. Wolf forbi.

Samarbejdspil for børn er helt fantastiske, da alle vinder eller taber sammen. Så har familien nogen dårlige tabere blandt sig, er Mr. Wolf et rigtigt godt bud på ‘sikker sjov’.

Vor B2B-kunder kan finde alle disse børnespil på vores webshop HER.

da_DKDanish