fbpx

Varulv (SBDK8215)

Om spillet

  • Werewolves som aldrig før
  • Klassisk selskabsspil
  • Kan du narre dine venner?

Varulv er et klassisk, stemningsfyldt selskabsspil hvor spillerne er delt op i de gode og de onde; Aser og varulve – og ingen ved, hvem der er hvem. Spillet foregår over flere runder, der hver er inddelt i faserne ‘natten’ og ‘dagen’. Om natten lukker alle øjnene – bortset fra varulvene, der i stilhed udpeger sig et offer. Om dagen får man tungen på gled, når man anklager andre for at være varulve; eller svarer igen, når man selv bliver beskyldt. Uanset hvad ender dagen i en afstemning om, hvem der skal lynches.

Midt i mellem de to sider står historiefortælleren, ‘skjalden’, der er spilmester. Det er skjalden, der styrer slagets gang og har styr på reglerne. Det unikke ved Varulv er, at det blot er skjalden, der behøver at kende spillets regler – så når han har styr på det, kan I bare gå i gang!

Som noget nyt i denne udgave af Varulv spiller man her som guderne fra den nordiske mytologi, der hver har deres egen, unikke evne, der passer til guden.
Thor kan fx tage hævn, hvis han bliver slået ihjel; Heimdal kan se mere, end man lige skulle tro; og Loke er, som altid, ude på snyd.

Det giver spillet en helt særlig stemning, man ikke får i andre lignende spil. Og hvis man er fan af nordisk mytologi og dens rige karaktergalleri, kan man også nyde spillet artwork, der er inspireret af gamle træsnit fra vikingetiden, og som bugner med referencer til den gamle religion!

Ragnarok udløses, hvis der på et tidspunkt er lige mange varulve og gode tilbage.
Men Ragnarok forhindres, hvis de gode når at dræbe alle varulve, før det er for sent.

Varulv

10+ år

6-22 spillere

30-60 min

SBDK8215

Kategori
Dansk, Nordic Design, Nordic Design, Nordic Design, Norsk, Svensk
Godt at vide ...
Deduktion, Festspil
da_DKDanish