fbpx

Vampire: The Masquerade – Heritage (SBDK27691)

Om spillet

  • Vampyr og menneskelig historie
  • Hurtigt spilende legacy-spil
  • Kampagne

Form syv hundrede år med vampyr og menneskelig historie i jagten på gamle hemmeligheder, mens du undgår inkvisitionen og redder, med undtagelse af hvad der er tilbage af din menneskehed.

Heritage er et hurtigt spilende legacy-spil. Hvert spil samler spillerne karakterer fra en fælles pool til deres blodlinjer. Disse karakterer påvirker forskellige vampyriske “slagmarker” og hjælper med at udføre historiebaserede missioner. For eksempel kan en ædlefødt kriger støtte Joan of Arc i at afslutte belejringen af ​​Orleans, mens den samtidig ændrer balancen i en intern vampyrisk magtkamp eller tiltrækker inkvisitionens uønskede opmærksomhed. Bortset fra at samle karakterer i deres blodlinje, kan spillerne også bruge de unikke intrigekort i den klan, de spiller – ændre spillereglerne på måder, der passer til den pågældende klans karakter.

Efter ethvert individuelt spil får spillerne indsamlet deres præstationer i deres tidslinje, som fungerer som en krønike over deres handlinger gennem de syv hundrede års historie og også påvirker det endelige resultat af kampagnen.

Derudover kan spillere gøre nogle dødelige permanent til vampyrer ved at tage kortene ud af ærmerne og vende dem rundt, afsløre deres vampyriske side og give dem nye evner og et navn. Disse bliver sat tilbage i den fælles pool og kan desuden forbedres i fremtidige spil. For at give mulighed for overraskelser, når du omfavner dødelige, kommer alle tegnkort forudgående!

På denne måde fortsætter spillerne gennem historien som bestemt af udviklingen af ​​historiske missionskort og låser op for nye udfordringer, karakterer og belønninger undervejs.

Til sidst ender de syv hundrede år med en klimakonklusion, når spillere kæmper for at løse gamle mysterier ved hjælp af de spor, allierede og magt, de har samlet gennem kampagnen.

Vampire: The Masquerade
Heritage

14+ år

2-4 spillere

45-90 minutter

SBDK27691

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Fantasy, Hurtighed, Voksenspil
da_DKDanish