fbpx

Spyfall (LPFI7472)

Om spillet

  • Unikt festspil
  • Årets Selskabsspil 2015 i Danmark
  • På dansk

Spyfall er et af de mest populære festspil nogensinde. Og det er ikke helt uden grund! Som alle gode festspil er det nemlig så simpelt, som noget kan være – og alligevel er det propfyldt med både tankevirksomhed og latter.

I Spyfall trækker spillerne karakterkort, der placerer hver spiller på en lokation, og giver dem en bestemt rolle. Lokationerne kan fx. være “forlystelsespark”, “politistation” og “plejehjem”, og rollerne til fx “politistation” kan være “sekretær”, “chef” og “politibetjent”. Spillerne må ikke afsløre deres kort. MEN! Én spiller har i al hemmelighed trukket “Spion”-kortet – denne spiller kender ikke lokationen.

Spillet har forskellige mål alt efter om man er spion eller ej.
Hvis du er spion, skal du gætte lokationen, og hvis ikke, skal du gætte, hvem spionen er! Men hvordan gør man så det?

Det gør man, ved på skift at stille de andre spillere spørgsmål på kryds og tværs.
Så simpelt er det.

Men det er pludseligt ikke så simpelt for spionen, når hun bliver spurgt om noget, hun ikke ved noget om! Ligeledes skal de andre spillere passe på, ikke at (1) lyde mistænkelige og (2) ikke give for meget information til spionen!

Spyfall er et genialt festspil, der kan sætte gang i enhver fest!

Spillet har vundet adskillige priser – i 2015 blev det Årets Selskabsspil i Danmark, og i 2016, Årets Voksenspil i Sverige, og blev samme år anbefalet af Spiel des Jahres’ (brætspillenes Oscar).

Spyfall

13+ år

3-8 spillere

15 min

LPFI7472

Kategori
Familiespil, Familiespill, Familjespel
Godt at vide ...
Deduktion, Festspil, Humor, Selskabsspil
da_DKDanish