fbpx

Space Station (FRY4601)

Om spillet

  • Byg den mest spektakulære rumstation
  • Udkonkurrer dine modstandere
  • Dyb strategi

Den internationale rumindustri tager endelig fart! Nu uddeles årlige legater til de rumstationer, der har begået enestående præstationer indenfor visse områder. Dit selskab har investeret stort i rumindustrien, og du kan nu gå ind i kampen om at bygge den største og mest spektakulære rumstation nogensinde!

I Space Station begynder hver spiller med et kernemodul-kort, og over seks år (seks runder) kan du udbygge din station med nye modulkort. Hvert år starter du med fem kort på hånden, et mandskab og nye MegaCredits (spillets valuta). Antallet af ressourer, du får, afhænger af dine eksisterende moduler. MegaCredits bruges til at købe nye moduler, og mandskabet placeres på aktive moduler for at udløse forskellige resultater.

I løbet af et år skiftes spillerne til at udføre én handling (fx bygge eller købe nye moduler eller aktivere et eksisterende modul), og året slutter, når alle spillere har meldt pas. Den der har flest victory points ved udgangen af år 6 er vinderen!

I Space Station gælder det for spillerne om at bygge den størst mulige rumstation, optimere anvendelsen af deres kort, kapital og mandskab og prøve at få flest mulige victory points, mens de også kan spænde ben for hinanden.

Space Station

12+ år

2-6 spillere

60 min

FRY4601

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Kortspil, Rummet, Sci-fi, Tile placement
da_DKDanish