fbpx

LAMA (LPFI7470)

Om spillet

  • Fint familiespil
  • En slags UNO
  • Spillet er på dansk

Det farverige LAMA er lige så simpelt som det er sjovt. Det handler nemlig bare om at komme af med sine kort som den første. Er man det, får de andre spillere minuspoint alt efter hvilke kort de sidder tilbage med – selv får man lov til at FJERNE én minuspoint-jeton.

Hvis du synes, det lyder lidt som UNO, så er det ikke dig, der er galt på den! Det er nemlig en slags opdatering til den efterhånden lidt gamle klassiker. Siden UNO kom ud, er der sket meget inden for spildesign, og det er LAMA en kropsliggørelse af.

I samme fascinerende simple stil findes der kun 7 slags kort i spillet: talkort med tallene 1-6, og et LAMA-kort. Talkort giver 1 minuspoint; LAMA-kort 10!

De kort, man lægger til bunken, skal enten have samme værdi eller være 1 højere end kortet, det lægges oven på. Men hvad sker der så når man når ‘6’? Frygt ej. Der kan man nemlig spille et ‘LAMA’-kort, der på sin vis starter runden forfra – andre spillere kan spille et LAMA-kort ELLER en 1’er.

På sin tur skal man én af tre ting; lægge et kort på bunken, trække et kort fra trækbunken eller melde ‘pas’ (vi råber LAMA her på kontoret..hvorfor ikke?). Melder man pas, er man ude af denne runde, og får dé minuspoint, man har på hånden.

LAMA er et rigtigt fint familiespil, der hurtigt kan pakkes ud, læres, spilles og vindes!

LAMA

6+ år

2-6 spillere

15-30 min

LPFI7470

Kategori
Familiespil, Familiespill, Familjespel
Godt at vide ...
Familiespil, Kortspil, Selskabsspil
da_DKDanish