fbpx

King of 12 (LDG2629)

Om spillet

  • Blive den nye hersker
  • Bluffing, tankelæsning og taktik
  • Kortspil

Du ønsker at blive den nye hersker over kongeriget 12.
For at gøre det bruger du din magiske kugle. Men for at kanalisere dens magt har du brug for hjælp fra forskellige figurer i hele riget.

Hver spiller spiller med det samme sæt med syv karakterkort. Hver runde vælger hver spiller en af ​​disse og spiller den skjult for bordet. Når alle gjorde det, bliver de afsløret. Hvis to eller flere spillere vælger det samme kort, negeres disse kort. Ellers er korteffekterne løst. De påvirker hver spillers magiske kugle – en d12. Når alle kort er løst, sammenlignes terningernes værdier. Hvis to spillere har samme værdi på deres dødsfald, bliver disse negeret. Normalt vinder den resterende spiller med den højeste værdi på sin terning runden og får 2 point. Den næstmest får også 1 point.

Men i nogle tilfælde vinder den mindste værdi muligvis … Når der kun er et kort tilbage, sammenligner spillerne deres point. Spillere med samme antal point negerer hinanden, så vinder spilleren med flest point runden. Denne spiller lægger et af deres kort til side, og en anden runde spilles, indtil en spiller skal lægge et andet kort til side. Denne spiller vinder spillet.

Op til fire spil kan kombineres for at spille med op til 16 spillere.

King of 12

10+ år

2-4 spillere

20-40 minutter

LDG2629

Kategori
Familiespil, Familiespill, Familjespel
Godt at vide ...
Familiespil, Fantasy, Hurtighed, Kortspil
da_DKDanish