fbpx

Insider (LPFI7654)

Om spillet

  • Prisvinder
  • Spørgsmål med et twist…
  • Find det rigtige ord og insideren

Har vi virkelig fri vilje? Hvem beslutter dette? Styres vi af det, vi hører, og hvad vi ser, selv når vi tænker, at vi beslutter frit? Insider er et spil, der behandler disse spørgsmål. Når du kommunikerer med andre, er du nødt til at finde de rigtige svar på en quiz eller finde den “insider”, der manipulerer diskussionen. Insideren vil gøre alt for at skjule deres identitet, mens han vildleder de andre.

Mere detaljeret er spillerne tildelt roller tilfældigt. Én spiller er “mesteren”, og de vælger i hemmelighed et ord fra et sæt, fra et dæk af kort. (I en variant, der er beskrevet i regelbogen, kan de frit vælge og skrive et ord.) Den “insider -spiller, hvis rolle ikke er kendt for de andre spillere, vil derefter hemmeligt se ordet. Resten af ​​spillerne er kendt som “commons”. Commons har derefter cirka fem minutter til at stille mesteren ja-eller-nej-spørgsmål, så de kan gætte det hemmelige ord. Insideren forsøger i hemmelighed at føre folkene mod det rigtige ord. Hvis “commons” ikke gætter det rigtige ord, taber alle.

Hvis ordet imidlertid er korrekt gættet i den tilladte tid, vender mesteren timeglasset, og commons og mester har indtil sandet løber ud for at diskutere spillet og udlede insiderens identitet. Hvis de gætter rigtigt, vinder de spillet sammen; hvis de ikke gør det, vinder insideren.

Insider (Nordic)

9+ år

4-8 spillere

15 min

LPFI7654

Kategori
Dansk, Familiespil, Familiespill, Familjespel, Norsk, Svensk, Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Familiespil, Prisvinder, Samarbejde, Voksenspil
da_DKDanish