fbpx

GeoSmart: GeoSphere (SG4993)

Om spillet

  • Hovedbrud
  • Solospil
  • Kreativitet med STEM

Byg denne geosfære ved hjælp af de magnetiske former for GeoSmart. Dette sæt består af 31 forskellige former og farver. Selvfølgelig er det muligt at fremstille flere strukturer.

GeoSmart tilbyder et dobbelt sikkerhedssystem, lyse farver og unikke spilelementer af enestående sikkerhed og holdbarhed til uendelig kreativ sjov. Det magnetiske konstruktionslegetøj er velegnet til børn fra 5 år. Hvert stykke indeholder magneter beskyttet af et dobbelt sikkerhedssystem. Et rustfrit stålafdækning, der dækker de stærke magneter, er låst til en ABS-kerne dækket med et dobbelt polykarbonathus af høj kvalitet. Dette nye patenterede magnetiske låsesystem i rustfrit stål gør GeoSmart sikkert og stærkt og giver dermed en lang levetid. Stykkerne er lette at rengøre, hvilket holder dem ryddelige.

GeoSmart tilbyder ikke mindre end 6 forskellige geoshapes (figurer) i 9 forskellige lyse farver. Gennem firkanterne, trekanter, diamanter osv. Brug de 6 forskellige former med nogle unikke brikker såsom lys, hjul eller en fjernbetjening, der øger spilleværdien i høj grad.

Udover at det er sjovt at lege med GeoSmart, tilbyder det også uddannelsesmæssige aktiviteter. Bygningerne giver en rumlig indsigt, fordi alt kan laves i 3D, det sikrer også god hånd-øje-koordinering, det stimulerer tænkeevnen, det lærer formene at kende, og du vil se, at de vil skabe ting fra det eksisterende liv.

GeoSmart: GeoSphere

5+ år

1+ spiller

N/A

SG4993

Kategori
Dansk, SmartGames, Svensk
Godt at vide ...
Børnespil, GeoSmart, hovedbrud, SmartGames, Solospil
da_DKDanish