fbpx

Fleets: The Pleiad Conflict (FRY4603)

Om spillet

  • Dyb strategi
  • Spænding i stjernetågerne
  • Diplomati, områdekontrol og kamp

I år 3400 har menneskeheden koloniseret Plejaderne, og mægtige industrielle virksomheder kappes nu om at opnå kontrol og indflydelse. Hver spiller udstyrer sin flåde med ledsagende skibe og opgraderer og bruger dem til at kontrollere stjernehoben for deres chefer. Diplomati, snilde og råstyrke vil afgøre sejren.

I Fleets: The Pleiad Conflict skiftes spillerne til at videreudvikle deres flåder og opkøbe nye flåder. Flådernes styrker og svagheder justeres ved at udstyre dem med ledsagende skibe og forskellige typer af opgraderinger. Men at udvikle flåderne er kun begyndelsen.

Der er ikke plads til alle de ambitiøse virksomheder i Plejaderne. Hver spiller må forsøge at fordele sine flåder på de mest fordelagtige steder og samtidigt prøve at undgå modstanderens større flåder.

Derefter begynder forhandlingerne! Hver spiller har en basisindflydelse på Pejaderådet, som kan overføres til diplomatiske handlinger som fx at trække sig tilbage fra kamp, tvinge andre til at trække sig, opnå særlige fordele m.m.

Til sidst udspiller der sig en kamp for hvert stjernesystem, hvor der er to eller flere flåder tilbage. Med høj spænding og listige manøvrer afgøres hver flådes skæbne. Hvert skib skyder kun én gang, og med tårer og tænders gnidsel vil der til sidst kun være ét skib tilbage i hvert stjernesystem, som giver ejeren 1 sejrspoint.

Der uddeles ressourcer fra de steder, de tilbageværende flåder er stationerede. Så starter en ny runde. Den første spiller med 7 sejrspoint er vinderen!

Fleets: The Pleiad Conflict er et sindrigt sci-fi strategispil med flere mekanismer og høj spænding.

Fleets: The Pleiad Conflict

12+ år

2-4 spillere

120 min

FRY4603

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Områdekontrol, Rummet, Sci-fi
da_DKDanish