fbpx

EXIT 7: The Polar Station (KOS9286)

Om spillet

  • Escape room hjemme i stuen
  • Hjernevridende
  • En oplevelse i en æske

Sikken en vidunderligt mild morgen på Arktis — kun -15° Celsius!

I The Polar Station er I en del af en forskningsorganisation fordelt over flere baser. Som en del af Afdeling IMB-Q-12 undersøger I klimaforandringer på Nordpolen. Alt er tophemmeligt, og I aner faktisk ikke, hvad de andre afdelingers opgaver er. For eksempel har I slet ikke hørt noget fra Afdeling IMB-Q-13 i flere uger.

Pludeslig går evakueringsalarmen! I løber mod døren, men den er allerede blevet låst automatisk. Gennem vinduet kan I se jeres kolleger fra de andre baser løbe mod helikopterne. Om lidt bliver I efterladt alene i det frosne Arktis …

Det lykkes jer at kravle ind på en af de andre baser gennem en ventilationsskakt, men igen er døren allerede låst. Laboratoriet her er helt smadret — hvad er der mon sket?

I finder en notesbog og en underlig skive. Alt i rummet er afsikret med nummererede låse. Så går det op for jer, at hvis I kan finde koderne til alle låsene i tide, kan I undslippe! Ellers bliver dette jeres iskolde endeligt!

EXIT-serien er en række spil, hvor du hjemme i din egen stue kan genopleve spændingen fra et escape room. Spil sammen enten to eller flere og se, om I kan flygte fra farerne. EXIT-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der på perfekt vis genskaber følelsen af at være i et escape room sammen.

EXIT: The Polar Station

12+ år

1-4 spillere

60-120 min

KOS9286

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Escape room, EXIT
da_DKDanish