fbpx

EXIT 9: The Forbidden Castle (KOS9287)

Om spillet

  • Escape room hjemme i stuen
  • Hjernevridende
  • En oplevelse i en æske

Endelig har I ferie! I år går turen til en idyllisk landsby i bjergene.

I stedet for at køre, beslutter I denne gang at tage toget. Efter tre timers forsinkelse når I endelig frem til det lille sted, I har lejet, og her finder I en masse brochurer med information om lokale begivenheder og seværdigheder — blandt andet et imponerende slot. Brochuren ser ganske vist lidt hjemmeprintet ud, men I er helt vilde med gamle slotte fra middelalderen!

Næste dag tager I op til slottet. Der er ikke noget sted at købe billetter. Faktisk er der slet ikke nogen. Nå, men så kan I jo udforske stedet i fred!

Inde i slottet finder I tronsalen. Pludselig låser den store, tunge trædør bag jer, og I indser, at det her måske alligevel ikke var sådan en god idé …

Slottet er fuldt af mysterier. Kun hvis I kan løse alle gåderne i tide, slipper I ud. Ellers vil jeres uhyggelig vært nok aldrig lade jer gå igen …

EXIT-serien er en række spil, hvor du hjemme i din egen stue kan opleve spændingen fra et escape room. Spil sammen enten to eller flere og se, om I kan flygte fra farerne. EXIT-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der på perfekt vis genskaber følelsen af at være i et escape room sammen.

Exit: The Forbidden Castle

12+ år

1-4 spillere

60-120 min

KOS9287

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Escape room, EXIT
da_DKDanish