fbpx

EXIT 8: Spøgelseshuset (LPFI7347)

Om spillet

  • Escape room hjemme i stuen
  • Hjernevridende
  • En oplevelse i en æske

Mørke, forkrummede gange, frygtindgydende skrig og forfærdelige monstre – lyder sjovt, ikke? Det var i hvert fald det, I tænkte, da I besluttede jer for at gå ind i forlystelsesparkens ‘hjemsøgte’ forlystelse, Spøgelseshuset! Men da I træder ind, hører I nøglerne, der drejes rundt; I er låst inde. Kan I mon samle mod til at løse gåderne og slippe fri fra Spøgelseshuset med livet i behold?
I er blevet inviteret til at gæste en stor, overdådig villa. Men det gode stopper der, for da I ankommer, tvinges I af ukendte individer til at deltage i et makabert spil. Uret tikker, og I skal være hurtige til at samarbejde og løse alle gåderne. Kan I mon undslippe villaen før det er for sent?

EXIT-spillene er escape rooms i en æske. I står over for en række gåder og mysterier, som I skal løse på tid, så I kan ‘undslippe’ det sted, hvori I er fanget.

Hvert EXIT spil udgør en større udfordring, som tager 1-2 timer at løse for en gruppe spillere – og spillet er beregnet til kun at blive spillet en gang. Hver æske har sit eget tema fra den forladte, arktiske forskningsstation til det hjemsøgte slot til den (måske) øde ø.

EXIT 8: Spøgelseshuset har en sværhedsscore på 2/5.

EXIT: Spøgelseshuset

10+ år

1-4 spillere

45-90 min

LPFI7347

Pressen siger:

Fænomenal underholdning!

- Politiken

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Escape room, EXIT
da_DKDanish