fbpx

EXIT 9: Det Forbudte Slot (LPFI7350)

Om spillet

Kategorier

Voksenspil | Vuxenspel

  • Escape room hjemme i stuen
  • Hjernevridende
  • En oplevelse i en æske

Det er endelig blevet tid til at tage på ferie igen! I år går turen til en idyllisk landsby i bjergene. For at undgå flere bilproblemer har I besluttet jer for at tage toget! Efter tre timers forsinkelse ankommer I til feriehytten, hvor I finder brochurer med tips til seværdigheder – heriblandt en reklame for et imponerende slot.

Reklamen ser ganske vist lidt hjemmelavet og amatøragtig ud, men det er I ligeglade med, for I elsker middelalderbygninger.

Næste dag begiver I jer hen til slottet. Der er ikke noget billetsalg – faktisk er stedet helt øde. Men det passer jer fint, for så kan I gå på opdagelse uden at blive forstyrret! I sniger jer indenfor i slottet, hvor I finder frem til en storslået tronsal. Pludselig smækker den enorme trædør i bag jer, og I indser (endnu engang), at det her nok ikke var en god idé alligevel …

Slottet er fyldt med gåder. I slipper kun ud, hvis I kan løse alle gåderne, inden tiden er gået.

Ellers vil jeres uhyggelige vært holde jer fanget for altid.

Hvad er EXIT?

EXIT-spillene er escape rooms i en æske. I står over for en række gåder og mysterier, som I skal løse på tid, så I kan ‘undslippe’ det sted, hvori I er fanget.

Hvert EXIT spil udgør en større udfordring, som tager 1-2 timer at løse for en gruppe spillere – og spillet er beregnet til kun at blive spillet en gang. Hver æske har sit eget tema fra den forladte, arktiske forskningsstation til det  hjemsøgte slot til den (måske) øde ø.

EXIT 9: Det Forbudte Slot er det niende spil i EXIT-serien, og er uden tvivl i seriens svære ende; dets sværhedsscore er på 4/5.

EXIT: Det Forbudte Slot

10+ år

1-4 spillere

45-90 min

LPFI7350

Pressen siger:

Fænomenal underholdning!

- Politiken

Kategori
Voksenspil, Vuxenspel
Godt at vide ...
Escape room, EXIT
da_DKDanish