fbpx

Castles of Mad King Ludwig (LPFI7399)

Om spillet

  • Vinder af Årets Spil 2016 i Finland
  • Vinder af Mensa Select 2015
  • Vinder af Årets Spil 2016 i Danmark

Ludvig d. 2 af Bayern var mest af alt kendt som en lidenskabelig slotsbygger og under hans regeringstid opførte han op til flere overdådige slotte som fx. Neuschwanstein.

I Castles of Mad King Ludwig konkurrer spillerne om at bygge de flotteste, mest praktiske og største slotte for Ludvig d. 2.

Spillet kommer med over 75 unikke rumbrikker, som spillerne skal købe og tilføje til deres slot som i begyndelsen kun består af en foyer med 3 døre.

Hver runde skiftes spillerne til at tage rolle som Master Builder. master Builder‘en prissætter nye rumbrikker og inkasserer selv pengene, når de sælges. Prissættes de for højt, for Master Builderen ingen penge til fremtidige køb, men prissættes de for lavt, giver det modspillerne mulighed for at score nogle lette point.

Spillerne skal både tænke over hvordan hvert eneste rum passer i udforming og størrelse, men også hvordan rummene placeres i forhold til hinanden. Jo mere optimalt rummene placeres, desto flere point er det muligt at få. Vinderen er spilleren med flest point, når spillet er slut.

Castles of Mad King Ludwig er et dejligt spil med nye og skøre slotter i hvert eneste spil og med mange ting at tænke over for spillerne.

Mad King Ludwig

13+ år

1-4 spillere

90 min

LPFI7399

Kategori
Voksenspil, Voksenspill, Vuxenspel
Godt at vide ...
Auktion, Prisvinder, Tile placement
da_DKDanish