fbpx

Spil uden at læse regler: Gratis app guider dig

Spil uden at læse regler: Gratis app guider dig

Det er ikke altid lige sjovt at læse spilregler; oftest vil alle omkring bare gerne i gang så hurtigt som muligt! Selv om vi er glade for det analoge, så kan de digitale følgesvende i hverdagen hjælpe til.

Vi spiller meget EXIT – og det gør danskerne også! 12 spil i EXIT-serien er efterhånden udkommet på engelsk, og 4 af dem er nu oversat til dansk – med 2 EXIT-spil mere på vej senere i år.

Men reglerne? De kan altid være lidt trælse at læse – og det retter udgiveren bag spillet nu op på! Med den gratis Kosmos Helper App får du med både  fortællerstemmer og animationer vist, hvordan man spiller EXIT. Ikke så ringe endda, vel?

App’en kan findes til iOS og Android, og du finder den ved at søge efter “Kosmos Helper App” iOS App Store eller i Google Play.

Husk på, at Kosmos – der også står bag Catan – har lavet den rigtig fine Catan Assistant, der forklarer dig alt om Catan, endda på dansk! Bare søg på “Catan Assistant” i App Store eller Google Play, og smid så de irriterende spilregler tilbage i æsken.

da_DKDanish