fbpx

Find dit nye yndlingsspil med vores nye Youtube-show!

Find dit nye yndlingsspil med vores nye Youtube-show!

Det sker for dig hele tiden. Du skal have et nyt spil, men ved ikke hvad det skal være. Desuden gider du ikke sætte dig ind i, hvad et spil går ud på. Der står jo en halv roman på bagsiden af spillet!

Frygt ej! Lad Klara og Mortens bløde stemmer og til tider spøjse ansigtsudtryk guide dig i den rigtige retning med vores spritnye brætspils-guide-men-med-humor-og-et-glimt-i-øjet-Youtube-kanal, Spil på Bordet! Her har værterne gjort alt det svære arbejde for dig; de prøver og anbefaler spil, som både de og kritikerne kan lide, og som I derude vil elske!

Vi har samlet 3 videoer lige her! Hvis du vil se mere til Morten og Klara og Spil på Bordet, kan du følge dem på Youtube lige her.
Nogle spil eller temaer, som du vil se på Spil på Bordet? Skriv til os på Facebook!

Savner du at have stress? Og at blive ydmyget af din 8-årige, når hun tæver dig i et skønt familiespil? Nej? Nå, men alligevel, se her, hvad Morten og Klara synes om Match Madness!

Her står den på ‘spil for idioter’ – eller rettere: Spil for alle dem, der ikke gider læse spilleregler! Morten og Klara kigger på tre herlige brætspil, der kan læres på en elevatortur op, og spilles på turen ned (næsten)!

Det bedste spil i myrer tid, SFO’ernes stensikre 90’er-banger, bliver her anmeldt af Klara og Morten. Se videoen for at se deres dom på Årets Børnespil 2020, det kriblende og krablende Myretuen!

da_DKDanish