fbpx

SmartGames – vrid din hjerne med disse hovedbrud

SmartGames – vrid din hjerne med disse hovedbrud

I tvivl om hvordan du skal få tiden til at gå derhjemme?
Så kan du, uanset din alder, nyde godt af at træne hjernen. Og hvis der er én ting, SmartGames-spillene kan fordre, så er det netop det.
SmartGames’ spil er en perfekt slags ‘edutainment’, de er selvfølgeligt helt analoge og skærmløse, og så kan de endda spilles helt alene!

Vi har udvalgt 10 spil fra SmartGames, der kan spilles af folk i alle aldre.

 

Little Red Riding Hood

Her gælder det bare om at få Rødhætte hen til sin bedstemor så hurtigt som muligt. Og ved at gøre det, træner man bl.a. sine planlægnings-, problemløsnings- og koncentrationsevner, samt sin rumlige intelligens! 4-7 år.

Little Red Riding Hood var Årets Børnespil 2017 i Sverige.

Anti-Virus

Vi kunne ikke dy os.
I dette ‘bio-logiske’ spil handler det om at man skal fjerne den røde ‘virus’ ud fra systemet. Men felterne kan kun rykkes diagonalt, så her skal man virkeligt tænke sig om. Spillet indeholder en bog med 60 forskellige udfordringer. 7+ år.

Parking Puzzler

I Parking Puzzler skal man parkere bilerne på deres rigtige plads ved at følge instrukserne i bogen med de 60 udfordringer. Det er ikke tilladt at parkere ulovligt! Spillet er rejsevenligt og kan fx. spilles mens far leder efter en parkeringsplads! 6+ år.

IQ Fit

I IQ Fit handler det om at bygge et todimensionelt billede med tredimenssionelle brikker – så der skal vendes, drejes, og grubles før man løser problemet! Indeholder 120 udfordringer – fra ‘Nem’ til ‘Ekspert’. 6+ år.

IQ Stars

IQ Stars er en astronomisk svær hjernevrider. Kan du lægge de 7 stjernebrikker korrekt på spillepladen, så de danner et slags stjernetegn? Indeholder 120 udfordringer for nybegynderen såvel som eksperten. 6+ år.

IQ Puzzler Pro

I IQ Puzzler Pro får du 3 spil for 1 spils pris. Der er nemlig både to- og tredimensionelle udfordringer, der alle skal løses helt forskelligt. Med spillet følger en bog med 120 udfordringer for nybegyndere såvel som eksperter. 6+ år.

IQ XOXO

Her skal man i hver udfordring bruge alle brikkerne (X’ere og 0’ere) – men de skal ligges sekventielt, og det bliver meget hurtig en vanskelig problemstilling! 6+ år.

Happy Cube Original

Happy Cube Original indeholder 6 forskellige skumterninge-hovebrud med hver deres sværhedsgrad. Når du har mestret hver enkel terning, kan du prøve kræfter med den ultimative prøvelse: at sammensætte terningerne på tværs af hinanden! 5+ år.

Temple Trap

Temple Trap har taget en side ud af Indiana Jones’ håndbog. Her gælder det om undslippe templets labyrintiske gange – men væggene ændrer hele tiden placering, så det er lettere sagt end gjort. Spillet indeholder 60 udfordringer, der gradvist bliver sværere og (meget) sværere! 7+ år.

Penguins on Ice

Udform isen, så pingvinerne finder deres rette plads på isbjerget. Penguins on Ice er det første spil, hvor spillets puslebrikker i sig selv er noget af et puslespil; de kan nemlig skifte form fuldstændigt! Spillet indeholder 80 udfordringer, for alle imellem 6-99 år.

da_DKDanish