fbpx

Monster! Monster! – hyggeligt spil med et uhyggeligt twist

Monster! Monster! – hyggeligt spil med et uhyggeligt twist

Monster! Monster! kombinerer taktik, skægge illustrationer og fantasy-gys til et familiespil, der kunne gå hen og blive en monstersucces.

Vi har hørt den 1000 gange; Historien om den gæve ridder og hans tro følgesvend, der drager ud i mørket for at dræbe dragen, redde skønjomfruen, og blive en af kongerigets helt store helte. Ja..vi er også trætte af den historie.

Det var Mads Brynnum heldigvis også da han lavede det hurtige, taktiske kortspil Monster! Monster! – spillet for 2 om monstre der kæmper om mennesker. I et twist på den yderst velkendte historie, gælder det om at være det første monster til at fange tre ens (eller fire forskellige) mennesker. Det gør man ved at spille de skægt illustrerede monster-kort, der hver har en unik evne og styrke, der kan gavne dig eller hindre modstanderen. Eksempelvis kan Zombien rykke til det næste felt, hver gang den taber en kamp om et menneske.

Det (u)hyggelige spil, der kan spilles af store såvel som små, og udspille sig i en frokostpause, er baseret på spildesignerens populære børnebog ’Når en drage drager ud’, der ligesom Monster! Monster! også indtager monstrenes synspunkt.

Så sæt noget uhyggeligt musik på, og begynd at jage de dejligt stakkels mennesker!

Pressen siger:

Monster! Monster!’ er (...) solidt spildesignmæssigt håndværk

da_DKDanish